Ahojte, maminy. Robila som cez víkend poriadok v komore a našla som expirované potraviny (napr. sezamová múka, konzervy). Čo s tým, vyhodiť do smetí alebo by to niekto využil pre sliepky, prasiatka.... Neviem. Tak veľmi nenávidím plytvanie, ale môj manžel vždy nakupuje všetko do zásoby (asi v minulom živote hladoval🙂 a potom to nestíhame spotrebovať.
Ak máte nejaké tipy, budem vďačná🙂
ak to mas komu dat takto ako krmivo, tak by som to nevyhadzovala, bolo by mi luto toho, ze sa to mohlo este vyuzit
@valeva Ja pre zvierata nemam komu dat, ale ak sa najdu nejake potraviny po zaruke, tak ich zvyknem dat do jednej tasky a polozit von ku kontajnerom. Odkedy som videla ako spoluobcania vytiahli priamo z bedne aj plesnivy zeleny chlieb, tak proste vsetky potraviny co mam po zaruke alebo trosku chytene davam takto vedla - vzdy je to do par minut fuc.
Díky za tipy. Tak som to dala do krabice (ledva ju zodvihnem), ešte som ponachádzala sladkostí od Mikuláša, bože, moje deti sladkosti nechcú, manžel má nadváhu, ja to tiež nejem (darmo roky prosím starých rodičov, že do čižmičky majú dať len ovocie!!!) 🙈🙈, tak to snáď niekto zoberie.
muka a konzervy - to nemusí byt pokazené..
My mame bytovy komposter a co sa da hadzeme tam 🙂
nemáte sliepočky alebo niekoho v blízkosti? Naši susedia už niekoľko rokov kŕmia naše sliepky - samozrejme nie je to zadarmo....😉