Exorcista

3. sep 2023

Dobrý deň.

Nájde sa tu niekto, kto má kontakt na exorcistu?

Už si naozaj neviem rady…

alickapusinka
3. sep 2023

Moja kamarátka sa s tým zahrávala a hádaj čo sa stalo zomrela.

svetlonos
3. sep 2023

@alickapusinka
ahoj, ona zomrela po "lieceni" u exorcistu?

aaaadrianaaaa
3. sep 2023

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/poradte-exorcistu-na-slovensku/
Ako bolo pisane, musis najskor kontaktovat farnost pod ktoru spadas, oni ti poskytnu dalsie informacie.

bublinka1426
3. sep 2023

preco hladas exorcistu

candii
3. sep 2023

Podľa mňa niekto pozeral len veľa hororov 🫣

alickapusinka
3. sep 2023

@svetlonos hej do týždňa a pôvodne riešila nejaký problém v rodine. Správala sa tak že ani vlastný rodičia ju nespoznávali .Niečo jej dal nejaké prášky o ktorých nesmela nikomu povedať že nech si rozrába do vody a kto vie čo to bolo. Potom až zomrela tak po pitve sa zistilo že mala srdcové zlyhanie po použití nejakého prášku namiešal že jej kokteil liekov.

alexandraas
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aaaa1111
3. sep 2023

napis mail na sekretariat biskupskeho uradu, daju ti kontakt

bets
3. sep 2023

@alickapusinka tak to nemohol byť exorcizmus, ale sa zaplietla do niečoho iného. Exorcizmus je modlitba, modlí sa knaz oficiálne modlitby určené pre exorcizmus. Aj počas krstu sa modlí modlitba malého exorcizmu, čo mnohi ľudia vlastne ani nevedia. Exorcizmus ma malo spoločne s filmami, k takým ťažkým veciam dochádza len v extrémnych prípadoch aj to inak ako byva zobrazene vo filmoch. A už vôbec sa nepodáva žiadny nápoj, prášok a pod.

zuwa78
3. sep 2023

@alickapusinka toto nebol exorcizmus.....

zuzinka888
3. sep 2023

@alickapusinka
@alickapusinka exorcisti lieky nepodavaju. Mozno bola u nejakeho pofiderneho liecitela. Znamy tiez zhznal najprv bol za knazom ten mu dal kontakt na exorcistu, ten po tel rozhovore( aby si dohodli termin) povedal,ze najprv musi absolvovat vysetrenie u psychiatra aby sa vylucila psych.porucha choroba. Comu sa znamy branil zubamy nechtamy. No nakoniec bol hospitalizovany. Teraz viac chodi do kostola, na sviatost( predtym som ho nevidavala), vyzera ovela lepsie, spokojnejsie- no ci nakoniec bol u ex uz ndviem, nezistovala som.

alickapusinka
3. sep 2023

@bets exorcizmus však to je rituál dostáť s tela diabla a čo by to bolo bežné ľudia nevyhľadávú exorcistu.

hablko2
3. sep 2023

@alickapusinka v prvom rade exorcizmus je modlitba, takže ten prípad čo tu opisuješ nebol určite exorcizmus, ale nejaké liecitelstvo/ šarlatánstvo. Každá diecéza má kňaza, ktorý sa špecializuje na exorcizmus.

maja22
3. sep 2023

@alickapusinka ano, pri exorcizme ide o to dostat z tela diabla prec, ale katolicky knaz urcite nepodava ziadne lieky a prasky a podobne veci. Exorcizmus je modlitba, ten povereny knaz sa modli konkretne modlitby, ak sa do toho miesa nieco ine, uz je to opat len nejaky magicky ritual, ktory opat viac uskodi ako pomoze.

stanulienkat
3. sep 2023

Fakt???? Je 21. storocie.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

svetlonos
3. sep 2023

@alickapusinka
Ty kokos, aj bol trestne stihany ten šlendrian?

janetinka27
3. sep 2023

Ahoj, exorcistu nehladaj na nete. Navstiv knaza vo vasej farnosti a popis svoj problem. A najma, ak si myslis, ze niejto potrebuje pomoc exorcistu, potom je dolezite, aby sa vylucilo psychiatricke ochorenie a aby sa clovek a jeho najblizsi snazili zit sviatostne.

elmivelmi
5. sep 2023

Ach nedavno som pozerala cez yotube ako jedna Nemka chcela rozhovor s exorcistom.Zaujimave bolo ze uz anibti exorcisto tomu atk uplne neveria.Myslim na exorcizmus.acoze nehladaj co neexiatuje.Najdi si lekarov dobrych psychologoc ak mas psych problemy.

isis234
28. okt 2023

@alickapusinka zahráva sa s mágiou. Exorcista-kňaz na to školený vyslovuje modlitby. Pokropí svätenou vodou. Nič iné nedáva. Nič jesť, užívať. Pomodliť sa za tú kamarátku

zuzinapipina
28. okt 2023

@elmivelmi tak si este nemala duchov doma asi