Existujú kvalitné pohodlné legíny?

zelenejablcko
14. jan 2022

Ahojte,

Zháňam legíny / prípadne aj také, ktoré sa prispôsobia rastúcemu bruchu (nie je podmienka).
Som ochotná za ne dať 30e, viac už skôr nie.
Nechcem bavlnené, ktoré majú tendenciu sa vyťahať na kolenách. Ideálne nejaké farebné, nie čierne. Tenké, pohodlné, nie na šport, ale na každodenné nosenie.
A aby čosi vydržali, nech sa hneď nevyťahajú, nežmolkujú.

Neviem, existujú také? :D
Pozerala som Lelosi, lebo teda reklamu na ne mám naozan všade, ale pri nich si nie som istá tou kvalitou, a ani veľkosťou (nosím na nohy S alebo M, a teda nevedela by som, ktorú veľkosť unich vybrať)..

Ďakijem z rady, tipy.

simca35
14. jan 2022

Odporúčam Lelosi 🙂 Dostala som od Ježiška na skúšku 🙂 chcela som hlavne aby boli pohodlné, nepresvitali, netlačili a hlavne aby sa prispôsobili brušku, keďže som v 4m. A sú teda maxi pohodlné🙂 aj teraz som si objednala ďalšie dvoje 🙂 za mňa sú super 🙂

zelenejablcko
autor
14. jan 2022

@simca35 no uz som ich skoro objednala, ale potom som zneistela. Hlavne ta velkost. Neviete mi poradit? Nosim 38, a teda priklanam sa k objednaniu medium, ale zasa niekde som citala ze treba mensiu...

marinecka95
14. jan 2022

@zelenejablcko ahoj, ja mam aktuálne veľkosť 38 a legíny mám Basic - stále je tam vôľa - určite menšie

simca35
14. jan 2022

@zelenejablcko ja mám veľ. 40 a objednala som M. Tebe by som veru tie menšie odporučila 🙂

hiuna18
14. jan 2022

@zelenejablcko S lelosi nemám skúsenosť, ale nechcela by som ich už len z toho dôvodu že sú polyesterove. Ja by som poradila Reparada bambusové.

julka828
14. jan 2022

@zelenejablcko ano lelosi su fantasticke mam jedny a tak fajne sa mi nosia

aaliyah2
14. jan 2022

Lelosi sa síce nosia dobre, sú pohodlné ale ja mám také tie farebné "fantasy" a blednú, na niektorých miestach mám žmolky a robia sa aj maličké dieročky. Periem ich pritom len samostatne, obrátene a na 30°. Objednavala S-ko, veľkostne sedia. Pri tej cene neviem, ci stoja za to...

zelenejablcko
autor
14. jan 2022

@aaliyah2 presne fantasy by som chcela...
Oh, toto ma odradza, ta kvalita. Ale tak mozno skusim, a ked sa mi budu takto nicit, tak potom kaslem na to a budem kupovat v tezenise alebo este teda oysho, aj ked s nimi nemam skusenosti, pocula som dobre ohlasy

mirkasmile
14. jan 2022

@zelenejablcko ja si kupujem Urban Classic, je to super materiál, zatiaľ žiadne zmolky, ani vyblednutie. Mávajú jednofarebné, aj vzorované a cenovo okolo 15€

zelenejablcko
autor
14. jan 2022

Urban classic, hm, tie mi prisli na obrazku take velmi hrube akoby na sport... mylim sa?

Inak damy, dakujem za tipy, tak som to predsalen riskla s Lelosi small, uvidime co pride 🤭 ak si spomeniem, dam pocase vediet skusenost 😊

lula3108
14. jan 2022

@zelenejablcko perfektne leginy maju v Oysho na nivach, neviem ci sa da objednat aj online ale urcite ano. Je to perfektny material, stoja okolo 25 eur a fakt sa super nosia

snezienkaaa82
14. jan 2022

Minule som si kúpila v lidli, že len ba doma. Hovorím si, aj tak budú o mesiac nepoužiteľné. No Zistila som, že ma netlacia, ani sa nevytahali, držia tvar, nezmolkuju sa- termoleginy. Kúpila som odrazu troje, nosím ich skoro stále.
Od manžela som dostala legíny od zajo, tiež super.

zelenejablcko
autor
14. jan 2022

@lula3108 o oysho som pocula, tie si pojdem aj skusit, viem ze otvorili predajnu na nivach. A vraj su dobre.

@snezienkaaa82 co sa Lidlu tyka, tak tam som asi nikdy nevychytala, strasne asi zalezi od konkretneho vyrobku, mne sa zatial vzdy podierkovali rychlo. Ale nezatracujem. O zayo som tiez pocula ze super, akurat nie su take hrubsie viac na sport?

Dakujem damy.

eeffka
14. jan 2022

@zelenejablcko lelosi a ak mas 38 a si tejotna tak urcite M, budes spokojna,ja mam 4 🤣

avanka
14. jan 2022

@zelenejablcko ja som spokojná so ZAJO a Tchibo..super kvalita

avanka
14. jan 2022

@zelenejablcko ZAJO má legíny nie na šport..mám kerala v 2 farbách,sú také pevnejšie,ale fantasticky držia, nepadajú, mám ich už rok a nosím ich denne na bicykel alebo len tak na prechádzku..majú aj vysoký pás,čo je super a za tú cenu sú fakt bomba..ja inak celkovo na ZAJO nedám dopustiť,máme od nich Merino veci,bundy,legíny,mikiny

dominka63
14. jan 2022

@zelenejablcko lelosi mám a vôbec nestoja za to vsetko sa na ne chytá a keď sú zložené z viacerých kusov sú zle zosite ja som si ich po týždni zosivala totálne zle šitie mám 3kusy aj som vymienala a prišli aj tak zlw

snezienkaaa82
14. jan 2022

@zelenejablcko z lidl mam jedny dokonca druhý rok. Ale nie tenké, také hrubsie. Tenké sa mi vytahali.
Zajo nám také ba šport, áno. Nie sú hrubé, no mala som ich vonku, keď bolo asi - 5 a zima mi v nich nebola. No Nevuem, Ci existujú zajo aj tensie, nikndy som ich predtým nemala.

xckaret
14. jan 2022

@avanka cena?