Existuje výkup oblečenia?

emmamal
15. sep 2024

Ahojte, máte skúsenosti s nejakou stránkou, prípadne second handom, kde môžem poslať/priniesť oblečenie a zarobiť za to aspoň pár eur?
Mám vytriedené kopy oblečenia, veľa z toho aj úplne nenoseného a už neviem ako sa toho zbaviť.

t1nusa
15. sep 2024

@emmamal neviem či mi komentár nebude zmazaný, tak názov zamaskujem, snáď správne vydedukuješ 😃 ale teda - skús V1nt€d

nika_val
15. sep 2024

@emmamal Remixshop robí výkup oblečenia
Pošlu ti veľkú tašku do ktorej všetko zabališ, pošleš, oni to nacenia (čakaj naozaj symbolické ceny) a ak súhlasíš pošlú ti rovno € a oni to predávajú ďalej (samozrejme to predávajú za viacej ako tebe za to dajú)

mimi852021
16. sep 2024

@emmamal olivialandau triedi šatník... Nejako tak sa to volá skúste na fb

zeldia
16. sep 2024

@nika_val myslim že znova zmenili pravidla ako bolo povodne že najprv predaju potom pošlú z predaja percenta. V každom prípade ja som s nimi spokojna keďže som dostala viac peňazí ako keby som odniesla tasku do HM.
Handier je neskutočne veľa. Veľa sa vyrába a vela sa vyhadzuje. Očakávať že za doma držaný odpad (aj keď za veľa peňazí) niekto okrem teba zaplatí je naivne.

nairia
16. sep 2024

@zeldia @nika_val baby, a beru aj detske oblecenie (babatka) alebo len dospelacke? v kazdom pripade super projekt, hoc aj za symbolicke ceny. z lezania v skrini z tych veci aj tak nic nemam 😅

nika_val
16. sep 2024

@nairia https://cleanout.remixshop.com/sk
Tuna o tom všetko píšu a ako som to čítala tak vidím že to trochu pomenili ako sa píše vyššie - peniaze posielajú až keď sa vec predá ale stále lepšie ako nič 🙂
A berú aj detské veci

nairia
16. sep 2024

@nika_val super, aspon to nezavadzia doma. dakujem za link, mrknem.

zeldia
16. sep 2024

@nairia áno detské, pánske, dámske - saty, topanky, doplnky. Upozorňujem že veci musia byt v top stave a medzinárodných značiek (napr perfektný kabát ozeta nevezmú ale bonprix áno).