Ahojte🤗 chcem sa spýtať, či existuje niečo take ako prepojenie otca z bábätkom v brušku. Dnes ked priatel zaspal mi drzal brusko a ked spi ma tyki. Zakazdym ako mal tyk ma malí v brušku kopol😅 trvalo to aspon 30 minút potom som priatela zobudila 😂... Dalsia vec je, ze nech ma hoci kto chyti za brusko ze caka kym mali kopne, mali nic no akonahle sa bruska chyti priateľ, tak mali v brusku kope o 106 🥰Myslíte ze to je nahoda alebo niečo ako prepojenie existuje?
@alexandrasi to iste sa stalo minule mojmu 🙂 mala ho citi a citi aj mna a na nas aj reaguje na nikoho ineho nie...občas mame ked chcem ukázať ze jak mi skace bruško tak to trva aj 15 minut ...lebo mala ako keby vie ze pozrra niekto iny ako ja :D
Prečo by nie,bábätko citi všetko...zase mňa kopu,raz jeden raz druhy (dvojičky)...ale ja zas ked chcem ukázať kopanie niekomu (ani nahlas o tom nehovorím,len ukážem prstom),tak ani sa nepohnú,alebo ked ich chytí niekto iný ako ja...možno tak vplýva na bábätko 🙂 veď to skus sledovať...mňa zas kopance budia rano okolo pol šiestej a napapáme sa a ideme opat spat (režim) 😉