Existuje pohlcovač či vysávač prachu do domácnosti?

stafilan
5. jan 2015

Máte prosím niektorá doma alebo skúsenosť či ste počuli o odsávači prachu alebo vysávači? počula som, že je niečo také, no ked si to googlim, tak mi to ukáže len priemyselné vysávače skôr do fabrík a dielní. V dome mám čisto, 2-3x do týždna však musím stále upratovať - prach a vysávanie , od prerábky sa nám tam nejak drží prach, už som skúšala nevešať prádlo v byte, len zametat a nevysávať a naopak. utierať len vlhkou handrou alebo specialnymi sprejmi proti usadzaniu prachu. no behom dna mam vsade zasa prach. viete mi poradiť? dakujem za každý názor a radu. pekný den

monkabr
5. jan 2015

Ahoj, treba hladat pod nazvom cisticka vzduchu, tu ich mas mnoho, pozeraj cisticky, su medzi nimi aj zvlhcovace 🙂
http://cisticky-vzduchu-a-zvlhcovace.heureka.sk/

oladuna
5. jan 2015

Myslim si, ze hladas vysavac co ma nadobu s vodou cize pohlcuje aj prach zo vzduchu. Skus Rainbow. Naposledy som pozerala na www.amazon.com ale da sa aj cez ich oficialneho dealera.stoji okolo 2000 eur ale je vynikajuci.
Ak hladas cistic vzduchu tak to nie je take efektivne.

stary_ujco
6. jan 2015

Ze rainbow za dve tisicky. Bože, ale ste sa nechali ojekabatit tými podomovymi predavacmi teplej vody. Vodny vysavac stoji maximalne dve stovky. A ma navyše aj mikrofilter, lebo ta turbinka v rainbowe nie je vsemocna prave na najmensie castice, ktoré tak akurát znova rozfuka.