Existuje blacklist nespoľahlivých predávajúcich a kupujúcich na Modrom koníku?

23. jún 2021

Ahojte,
Mňa by len zaujimalo či existuje nejaký „blacklist” nespoľahlivých predávajúcich/kupujúcich. Mala som už párkrát problém či už s nákupom ale aj s predajom vecičiek. Viem si tu na MK okrem hodnotení užívateľa pozrieť nejaký takýto zoznam komu neodporúčate vecičky predávať alebo od koho kupovať? 🙂
niesom tu dlho a už som zažila pár nepríjemností (nie z mojej strany) ktorým by som sa rada do budúcnosti vyhla.
Poprípade ak máte mamičku ktorá sa Vám vyhráža, či ju viete nejak bloknut a pod. Vďaka a krásny deň žienky 🙂

PS: Anonymne zverejnujem otázku presne kvôli nepríjemnej skúsenosti a jednou pani tak aby mi opätovne nepísala nejaké konfrontačné a neopodstatnené správy 🙂

bloger
23. jún 2021

Ahoj v prvom rade by si mala čítať hodnotenia a ak bude viac negatívnych ako pozitívnych tak si jednoznačne kúpu rozmyslieť

autor
23. jún 2021

@bloger ďakujem, hodnotenia vždy čítam. No stalo sa mi, že mamička mala super hodnotenia aj keď ich nemala príliš veľa. Chcela si odmna kúpiť rifle, stále sa niečo vypytovala aj keď to nie je problém keďže vždy a rada ochotne na všetko odpoviem. Prvý problém nastal keď som jej povedala, že z ceny žiaľ neviem viac spustiť ako na poštovnom vzhľadom k tomu že to boli nové rifle len odskúšané a ich PC bola omnoho vyššia. Na to sa na mňa nahnevala a vynadala mi do takých vecí že som nechápala.
Neskôr mi o ne opätovne písala znova, no na tie isté otázky som jej rovnako ako predtým odpísala. Nakoniec som zostala za úplnú mrchu a obťažovala ma každý deň asi týždeň vkuse veľmi nepríjemným spôsobom. Keďže sa aj vyhrážala tak som jej meno nechcela ani nikde špiniť aby mi niečo naozaj nevyviedla

bloger
23. jún 2021

netráp sa tým zablokovať a máš pokoj alebo nahlásiť také správy pretože normálny človek takéto veci pochopí ak niečo naozaj chcem tak rešpektujem toho predajcu a neurážam vždy sa dá nejako slušne dohodnúť

katka2602
23. jún 2021

@bloger tu sa nedá zablokovať človek.

bloger
23. jún 2021

@katka2602 prepáč

autor
24. jún 2021

@katka2602 A existuje teda nejaký blacklist?

katka2602
24. jún 2021

Neviem o ňom.