Exisport - zlá skúsenosť

rajojo573
21. okt 2015

Ahojte, chcem Vas upozorniť, aby ste sa vyhybali nakupu v exitsporte. Po roku pouzivania botasiek, cize par mesiacov kedy ich manzelka reálne nosila sa nám roztrhla na jednej botaske vrchná vrstva popri šnúrkach. Reklamacia bola zamietnuta a to z dôvodu: " že sme si to spôsobili sami a že sme to ihneď nereklamovali".
V liste sa odvolali na nejakú pani, s telef. cislom - ani som jej nevolal, pretože ju exitsport urcite dobre plati.
Značku botasiek neriešim, pretože v inom obchode by s tým problém nebol - nepatrili k lacným.
Som rád, že to bol prvý a aj posledný nákup v tomto obchode.

rajojo573
autor
21. okt 2015

Pozabudol som napísať zakúpené v Exitsport Zilina,

17alexis
21. okt 2015

@rajojo573 je úplne jedno, v akom Exitsporte si to kúpil, lebo je to Exisport. Dala by som to reklamovať znovu...a stále dookola, kým by to uznali.

lubina
21. okt 2015

@rajojo573 mozno sa stacilo obratit na centrum pre ochranu spotrebitelov a bola by reklamacia vyriesena...tak skuste aspon nabuduce, ak sa teraz na to uz nedate

rajojo573
autor
21. okt 2015

ahoj lubina, vies mi dat nejaky kontakt na to centrum?

lubina
21. okt 2015

@rajojo573 hocijake su na nete - pozri napr. http://www.ochrana-spotrebitela.sk/ alebo http://www.sospotrebitelov.sk/ alebo sa obrat priamo na Slovensku obchodnu inspekciu http://www.soi.sk/sk/Najcastejsie-otazky.soi

lubina
21. okt 2015

@rajojo573 inak kontakty na SOI su tu http://www.soi.sk/sk/Kontakt.soi

milota164
21. okt 2015

najlepsie je to riesit priamo cez soi, ale urcite to treba znovu reklamovat az kym nevratia peniaze

barcelona94901
21. okt 2015

@rajojo573 po troch noseniach rozpadnute cele tenisky ,49eur,dostali sme naspat peniaze aj zalepene tenisky ,ja nemozem povedat pol slova na nich

kitty88
21. okt 2015

Manzelovi takisto zamietli reklamaciu, ked sa mu po par mesiacoch roztrhali, nie jeho vinou... Celkovo v exisporte nezvyknu uznavat reklamacie na obuv, pamatam si este z cias, ked som tam ako studentka brigadovala, aj samotni predavaci to tvrdili, pricom v inych sportovych obchodoch pri rovnakych pripadoch vracaju peniaze bez mihnutia oka.

bonaqa2013
21. okt 2015

o Exisporte som asi pred 2 rokmi čítala, že je to obchod s podradným a niekedy už s obnoseným tovarom.... Odvtedy tam nechodím.

skoupilka1
22. okt 2015

ani ja nie som spokojná, kúpila som tam minulý rok oteplovačky s bundou v akcii "lacnejší kus za 1euro. Kôli tým oteplovačkám za 1 euro som kúpila bundu za 50 euro. Po
týždni používania sa oteplovačky v rozkroku ale že úplne pretrhli, prvý-krát som to prešila, no roztrhli sa asi po 2-3 dňoch na inom mieste. Išla som do obchodu ale s tým, že nechcem vrátiť peniaze ale chcem výmenu kus za kus. No akože to vôbec u nich neprichádzalo do úvahy a vrátili mi to 1 euro 😀 . No tak som si vyžiadala, nech mi dajú písomne, že mi odmietli dať kus za kus. No to ste mali vidieť, ako mi to tá pani vedúca naškriabala na ten reklamačný papier, že sa to nedalo ani prečítať, jaká bola vytočená zo mňa... no fúúú. Ja som to už potom neriešila, nechala som to tak. Len som ich chcela trošku postrašiť, bo ma brali ako tupučkú dievčinku, ktorú ide ľahúčko odbyť...

skoupilka1
22. okt 2015

takže tie otepľovačky bola 2 alebo aj 3 trieda kvality, a od manažmentu mali vopred daný príkaz: za reklamácie akčného tovaru automaticky vracať peniaze, teda 1 euro. Tak som sa nechala nachytať a okrem mňa určite aj veľa iných zákazníkov. Koľko tí museli zarobiť na nás....a tak každý sa učí na vlastných chybách. 😎

ollski
22. okt 2015

mam podobnu skusenost (Exisport ZA), ked sa mi kabelka zacala parat po troch pouzitiach!! nenosila som ju hned ale az po polroku od kupi- bola skor letna...isla som ju hned reklamovat a neuznali!!! skoro ma vystrelo, nakolko bolo evidentne, ze je nepouzivana, takmer nova...chyba bola zevraj sposobena mojim uzivanim (ani nie tyzdnovym)!!! sila...bavit sa s nimi dalej nedalo, dala som ju reklamovat znova, dali mi odpoved, ze sa mam obratit na sud alebo SOI, ale s tym som uz raz do cinenia mala, koli bunde kupenu v THERON (otrasny a nehorazne arogantny pan majitel), ktoremu je cela SOI u.....takze kabelku za takmer 50€ som hodila do kosa...to iste aj bundou z theronu... 😠

petrapod
22. okt 2015

Napodobne, uz by som tam nekupovala ani keby dali vsetko za babku🙂