Ahojte veľmi sa mi páčia tie tzv obojky 😂 choker náhrdelníky co obopinaju krk rôzne šnúrky atd. Len čo vidím veľmi sa to spája s bdsm a nechcem aby ma niekto videl týmito očami. Nosíte choker len preto ze sa vám páči? Ako to vnímajú ostatní? Ďakujem
manzel mi vravel, ze ta ktora nosi choker ma rada anal :D a furt ma tuto poznamku, ked nejaku s chokerom stretneme hhh :D mne to bolo jedno, nosievala som ho tak ci tak
Iha, takze ked nosim ten zlaty, tak este aj to si s tym spajaju?
Fuha toto je co za volovina
Priznávam, že taký vyslovene obojok sa aj mne na prvý pohľad spája s touto asociáciou, ale v konečnom dôsledku to beriem ako štýl a snažím sa nerobiť si závery o človeku, len podľa toho čo má oblečené... sú aj jemnejšie, elegeantnejšie, tak tam si myslím, že to v ľuďoch neevokuje nič, je to proste móda
Mám, submisivna určite nie som 🙂
A asi mám slabú fantáziu, ale s BDSM by som to nespájala.
Co poznam ludi s chokermi, tak su z tychto kategorii 1. realny BDSM vztah, v takom pripade nosia na verejnost a do formalneho prostredia skor rolaky, aby choker zakryli 2. furries (ide o hru na zviera alebo jej naznak), 3. teenagerky ktore bud nevedia o co ide, alebo chcu sexualne provokovat, no so ziadnou z tychto skupin nemaju nic spolocne.
Secteno podtrzeno, ty mozes nosit co chces, aj montérky, a nemusi to znamenat ze si robotnik. Ludia si budu mysliet stale kadeco. Zalezi ti na tom? Ak ano, nenos vonkajsie znaky ktore sa spajaju s konkretnou skupinou. Ak nie, kupuj het!
Ano obcas nosim. A nie som ani subinka ani domina 😂 ako to vnimaju druhi ma zaujima asi tak ako vlanajsi sneh… pre mna je to modny doplnok.
Mne to evokuje, bez urážky, dobytok na obojku. Zvlášť ké je nejaký výrazný, s cvokmi ci nebodaj takými nimi hrotmi A keď vidím aj piercing v nose, tak mi to pripomína ten krúžok, čo dávajú bykom do nosa.
Nie, choker moze byt aj ciste doplnok, ked nesedi nic ine k tym satam. Vela ludi ma pri bdsm ako tzv commitment collar ( ekvivalent obrucky) napr iba retiazku a na nej nejaky privesok na krku. Ten nesmie ist bez povolenia partnera dole. Nehladala by som za modou nieco ine. To ako tie postroje na bluzkach, ako viete kde sa take veci nosia. Tiez je to len moda a neznamena to nic ine. To iste vysoke cizmy, robi to zo zeny mistress? Asi bud, tiez moda .
🙄 teraz rozmýšlam kam to celkovo zaradiť, keď sme to nosili ako 12-14ročné? 🙈🙊
Ja tomu trochu nerozumiem na dospelych 30+ zenach, ale ved nech kazdy nosi co chce :D
Teraz je to moderné a nosí to kadekto 🙂 ale tiež sa mi to spája s bdsm a submisívnou pozíciou 🙂 Ale to je čisto moja asociácia, nič viac... Nie každý s obojkom je automaticky sub. 🙂
Nosím ich. Páčia sa mi. A teda nepatrím do žiadnej z tu vymenovaných kategórii. 🤣🤣🤣🤣A čo si myslia iní, je mi fuk.
No vo mne to tiez evokuje bdsm