Ahojte, prosím aký je postup ak by som sa chcela zapísať do komisie na voľby napr. na voľby do europarlamentu, ktoré budú v júni? Ak teda ešte je taká možnosť, prípadne či tam sú nejaké podmienky. Je mi jasné , že zrejme tam už majú členov komisie, ale nech viem aspoň do budúcna. Na stránke miest som nič nenašla. Ďakujem pekne
@lenkasarka akú stenu máš na mysli, prosím? Na informačnej tabuli mesta/úradu k tomu neboli info...
@bbalin nie nie myslím stenu tu na Mk.
@lenkasarka jáj :D prepáč, neporozumela som... Tú som pozerala, ale nenašla som k tomu info, našla som len k postupu náhradníka
@bbalin tak možno ti napíše niekto kto presne vie postup.
@lenkasarka snáď, ale ďakujem pekne za tip 🙂
zavolaj na mestský úrad že či už robili nábor členov do volebných komisií... akedy budú a vôbec ako to je...
u nás to dávajú na stránku mesta - ale ešte nič k eurovoľbám nebolo....
takže som ti povedala zle, teraz čítam že už to bolo 15.3.
Oznámenie o e-mailovej adrese na doručenie žiadosti na delegovanie člena do okrskovej volebnej komisie pre voľby do Európskeho parlamentu
takže ak máš záujem rýchlo kontaktuj MU že kde to nájdeš....
@deti95060810 mestský úrad nerobí nábor ľudí, ľudí dávajú politické strany, v určenom termíne to nahlasujú na mesto. Ak je málo, až potom si ľudí dopĺňa obec.
15.3. bol termín na zverejnenie e-mailovej adresy, kam strany budú posielať delegačky, termín pre ľudí,ktorí chcú byť v komisii, bol 1.4.
Obec ešte nemá info o členoch komisie.
@ibrunova napísala som len to čo bolo na stránke mesta... takže naše mesto to robí...
Ďakujem baby
@bbalin však ešte rýchlo napíš - možno niečo sa pre teba nájde...
ale ešte dnes. uvidíš čo odpíšu
@deti95060810 napísala som, tak uvidím, ďakujem 🙂
@bbalin písala vám som 3x postup aj link a mk mi zmazal príspevok… hoci nepropagujem žiadnu stranu, (nie je to 1x pri mojom mene) mám osobnú skúsenosť s voľbami
@sulavikova ak by sa Vám chcelo, môžete mi napísať do správy, bola by som vďačná 🙂
@sulavikova ahoj, prosím. Nemohla som sa zucastnit schodze pre clenov komisie (mala som poobednu) bola som len podpisat papier. Teraz mi doslo ze neviem kedy ist do volebnej miestnosti? Citam ze mas skusenosti. Voli sa od 7 tak treba ist o 6? Ci kazdy to ma inak? Neviem kde by som našla takúto info aby ma neukamenovali ze vsetci budu nastupeny o 6 a ja pridem jak hviezda o pol 7.... ďakujem 🙏
@kikusik88 áno o 6:00.
@sulavikova ďakujem ☺️
@bbalin skús si pozrieť stenu tam to dnes spomínali