Euromarkt - recenzie

kikinder
2. jan 2022

Ahojte chcem si objednať nejaké veci s tade je ich celkom dosť ale neviem či je to dobrý shop neviem nájsť nikde recenzie,máte nejaké skúsenosti?

maszkalovas
23. apr 2022

@kikinder dobrý deň ..objednali ste odtiaľ niečo nakoniec?? Všetko bolo v poriadku?? Dakujem

vm123
15. jún 2022

Neodporúčam objednávať odtiaľ asi nič nakoľko mama objednala dvoje detské smart hodinky a vôbec nefungujú nabiť sa dajú ale nejde dotyk funkcie čo majú byť na meranie si merajú čo chcú hodinky ešte nikto nemal na ruke a aj tak je na nich nameraná hodnota tlaku a pod. Na email neodpisujú tel. číslo nemajú.
Mama urobila chybu že si najskôr neoverila dôveryhodnosť obchodu a doplatila na to. Treba si najskôr overovať či sú recenzie vôbec na daného predajcu ja zásadne pokiaľ nenájdem dobré recenzie alebo nepoznám niekoho kto by mal skúsenosť tak neobjednávam dokonca aj keď je dôveryhodný obchod ale na daný produkt je viac záporných ako kladných recenzii tak tak isto neobjednávam.

danlac
5. júl 2022

Určite tento obchod neodporúčam. ..presne ako píše vm123 ....velmi nekvalitny tovar. Objednavali sme smart hodinky...tvaria sa ze aku velku zlavu poskytuju a tovar absolutne nezodpoveda popisu a obrazku, prezentovane funkcie nie su v hodinkach....a po 2 tyzdnoch sa nedaju nabijat, nabijacka sa zlomila. Katastrofa. Nechala som sa uniest cenou...nevadi, poucila som sa 😉.

7miriam77
11. júl 2022

@danlac dakujem moc za podelenie sa skúseností. Prave som chcela dcérke objednat na narodeniny smart hodinky...priznam sa,zaujala ma cena. No to by teda bolo sklamanie😭....radsej priplatim a pojdem na Nayku.. ešte raz dakujem. 😘 Dufam,ze ti peniazky vratili. Pekny den prajem ☀️

kkubo123
20. júl 2022

Tento obchod taktiež neodporúčam, tovar ktorý som chcel stornovať mi bol poslaný aj napriek tomu že som posielal žiadosť na stornáciu, moje maily boli odignorované, tovar mi bol teda doručený, poslal som ho späť ale keďže som bol znova odignorovaný tak som musel obchodu volať, nakoniec som tovar poslal, 1.7 im bol tovar dodaný a dnes je 20.7 a peniaze ani mail o schválení vrátenia som ešte nevidel a ešte dodám že obchod mi znova neodpovedá.

simonelle
24. nov 2022

Dobry den, prosim Vas, podarilo sa Vam niekomu cez nich uspesne vybavit reklamaciu? Objednala som stavebnicu, poslali mi uplne inu...chcem ju vratit, no mailova komunikacia priserna. Odpisoval mi "Daniel" - zrejme nejaka automaticka odpoved. Ziadna kontaktaktna osoba, ani telefonne cislo. Adresa na vratenie je nejaky sklad v Senci. Bojim sa to tam poslat, ci mi vobec niekedy pridu spat peniaze. Nasla som si adresu na ten sklad, cez kontaktny formular im napisala, ale pochybujem, ze oni mi s tym pomozu. Nechcem prist aj o tovar, aj o peniaze. Skoda, ze som si ich skor nepreverila. Dakujem za odpovede. Simona

simonelle
24. nov 2022

@kkubo123 Zdravim, prosim Vas, dockali ste sa vratenia penazi za tovar, ktory ste im poslali spat? Posielali ste to na adresu Isklad, Dialnicna cesta 5, Hala D, Gate 35? Dakujem.

danieladadadanus
5. dec 2022

@kkubo123.. prosím Vás..aj ste sa dočkali peniažkov za vrátený tovar?? Ďakujem moc za odpoveď

11. dec 2022

No určite kto má problém treba informovať SOI inšpekciu a hneď podať trestné oznámenie.

@bornojaro
Tieto stránky prevádzkuje spoločnosť
Lutkans Tech Limited
12/F Henley Building, 5 Queen’s Road Central, Central, Hong Kong
SOI nema nic so spolocnostami z kadetade zo sveta "Ak ide o predávajúceho z tretej krajiny, je potrebné kontaktovať priamo národný dozorný orgán v danej krajine."

11. dec 2022

Ak máte zlú skúsenosť kontaktujte ma.Ja zrejme podávam trestné oznámenie lebo ide o podvod.O podvod a uvádzanie zákazníkov do omylu čím viac oznámení tým lepšie.kontaktujte má na mertenovajolka@gmail.com.mna tiež podviedli poslali mi hlúposť

11. dec 2022

Samozrejme ak tam máte kladné hodnotenie spoločnosti sú to ľudia odtiaľ ktorý si sami vypisujú kladne recenzie

11. dec 2022

:D No jasne, uz vidim ako sa SK policia ide pretrhnut aby spustila vysetrovanie nejakej pochybnej cinskej spolocnosti :D A samozrejme jej pravomoci su 0 bodov aby donutila nejaku spolocnost v XYZ krajine nejake peniaze poslat sem.

11. dec 2022

Najprv SOI podnet a tak na políciu.uz som rozprával z bratom a on tiež mi povedal že ich budú riešiť na základe podnetov.cim viac podnetov tým vyšší paragraf

11. dec 2022

Ľudia treba sa len spojiť a uchovať e-mail a vystopovať sa dá cez ip.u mňa spravili to že komunikovali.Na Pc mám program s malou ikonku kde kliknete a máte ip a aj majiteľa danej adresy.uz potom bude mať čo vysvetľovat môžeme to spojiť

11. dec 2022

Spoločnosť môže byť pochybná ale predávajúci nebude nik iný ako prespekulovani slovak.nie jeden už doplatil na to.tlacte píšte.dajte vedieť ľuďom aj cez Facebook a pokeci.ja to riešim.

nelynka2311
20. dec 2022

@bornojaro ahoj písala som mail no neviem či je dobra adresa tiež som hlupaňa objedala stavebnicu a dodnes nič

20. dec 2022

@bornojaro "ale predávajúci nebude nik iný ako prespekulovani slovak"? Co by s tym mal mat nejaky slovak? Myslim To sa nielen o slovaka ci slovensko ani neobtrelo.

21. jún 2023

@danlac ahoj, prosím ťa, reklamovala ai tie hodinky, ci si to nechala tak, lebo niekde som citala ze to poslali a potom nemali uz ani tovar ani peniaze...neviem čo robiť, tiež prisiel nepodarok...

danlac
17. okt 2023

@fatimafe prepac ja som nejak prehliadla Tvoju spravu. Aj ked uz s riadnym odstupom posielam odpoved - Nie, nereklamovala som to...uz som sa na to vykaslala, zmierila som sa s tym. A ani neverim - ze by nejak vobec reagovali. Pekny den

17. okt 2023

@danlac ahoj, ja som to riskla...a oplatilo sa,...poslali peniaze späť 😊
@danlac

melrose123
18. okt 2023

@fatimafe ahoj, a jak se ti to povedlo ? stále čekám peníze za vrácené hodinky. Potvrzení, že mi peníze vrací jsem dostala 2.10., ale peníze jestě ne.... Za jak dlouho ti je vrátili ?

18. okt 2023

@melrose123ahoj, peniaze tak cca do mesiaca mi potom prišli

15barbara1512
12. dec 2023

@kikinder ahojte kupoval nieto magnetické stavebnice odtiaľ?

maszkalovas
12. dec 2023

@15barbara1512 hore je kopu komentárov. Neobjednavajte

saskia222
2. jan 2024

@15barbara1512 kupili sme. magnety nedrzia, ideme to poslat nazad ale bojime sa🙈. vy ste objednali?

15barbara1512
2. jan 2024

@saskia222 nie neobjednala

simonaamina
8. jan 2024

Neodporúčam!
Mama objednala tablet na Vianoce pre synčeka, vôbec nefunguje🤦🏽‍♀️ Na email neodpisujú tel. číslo nemajú.
Veľké sklamanie 😕

Autor odpoveď zmazal
Zobraz
boris23
27. jan 2024

@simonelle Dobrý večer,ja som si cez ich e-shop pred 3ma rokmi kúpil Smart hodinky,po mesiaci sa mi pokazili, odišiel mi displej,reklamoval som ich a do dnešného dňa som nedostal žiadnu odpoveď a ani peniaze naspäť.