Ahojte co môžem spraviť ak mi eshop neposlal faktúru za zakúpený tovar ? Ak by som chcela reklamovať žiadajú faktúru a žiadnu nezaslali. Na email neodpovedaju uz 2 týždne, 2x som písala.
Mne osobne sa stalo s jednou lekarnou to, že som pýtala FA k do danému tovaru, lebo som ho chcela vrátiť a neposlali, poslali mi ju až po termíne možnosti vratenia🤐 a ja osobne robím s eshopom a FA posielam v deň doručenia, skus pozrieť spam, či náhodou niekde nezbehla
ide naozaj o skutočný ,,eshop'' ? lebo teraz je veľmi in hrať sa na ,,podnikateľov'' a predávať len tak bez bločka, faktury...
No mne napr niekedy pride faktura na email spolu so spravou,ze tovar bol odoslany. Papierova forma mi uz ani nechodi
Bol to eshop prisrdiecku.sk
@matullienka
@petulda333 nepotrebujem papierovú formu, stačí e mail, ale proste ten tovar nestal 2e a keby chcem reklamovať nemám ako.
A nemas email v spame alebo medzi reklamami? Mne to niekedy pride tam
@petulda333 nie to som pozerala hľadala som lebo som písala uz minulý týždeň mail ze ich žiadam o faktúru tak som stále pozerala aj spam všetko a nebola tam tak asi pred 3 dňami som písala znovu a stále nic
Napis im alebo zavolaj,ze pokial fakturu nedorucia das o tom vediet SOI a danovemu uradu. Ak sa neozvu,nahlas ich
@petulda333 ďakujem, no ten telefón nikto beral, skúsim im zajtra znovu napisat.
Skús doplniť nazov e shopu, nešlo náhodou o tovar z Číny?