Ahojte
Áno na staré kolená 🤣🤣 som sa rozhodla, že chcem depitator alebo epilator....
No na webe je toho plnooo a ja sa v tom naozaj nevyznám a poviem pravdu ani sa mi moc nechce študovať čo je lepšie
Váš je tu plno čo ovládate "všetko" tak si nechám poradiť čo je lepšie ci depilator alebo epilator?
Epilátor vytrháva chlpy aj s korienkami, takže to dosť bolí, ja mám aj epilátor aj depilátor, kým som si zvykla na tú bolesť to dosť trvalo, ale má to dlhodobejší efekt, netreba tak často holiť, ale pre žienky, ktoré majú problém s ochlpením a majú tmavé chlpy odporúčam ipl epilátor, ktorý je drahší, ale oplatí sa investovať, chlpy sú postupne jemnejšie, bledšie, je ich menej, nevrastajú pod kožu, ale treba ho používať v pravidelných intervaloch podľa návodu.
Ja odporúčam epilator uz ho pouzivam roky a je super
ak nemas problemy s vrastajucimi chlpkamipod kozou, tak Epilator je lepsi co sa tyka hladkych noh, ale je to bolestiva procedura, na ktoru sa ale da zvyknut. Depilacia je vlastne iba holenie setrnejsie ako ziletka, nerobia sa vyrazky a neda sa porezat.
Ja som bola spokojna so znackou Braun. Mala som oboje z rady7.
Ahojte, vedeli by ste mi odporučiť dobré štúdio na epiláciu elektrickou ihlou? To je jedno kde, ale východ už nie.to je pre mňa ďaleko.ďakujem
Treba si to pozrieť, medzi epilaciou a depilaciou je rozdiel...