Epilátor a krvička

kkrausova
14. dec 2020

Ahojte dievčatá, konečne som sa dokopala k tomu a kúpila si epilátor.
No pre mňa je to neskutočná bolesť, chcela som sa vás ktoré to používate spýtať, či aj vám niekde ide krvička keď viac krát prejdete..
A či bolest časom ustúpi 😂🙈

s_a
14. dec 2020

No krv podľa mňa nemá prečo ísť a nezvykla som si tak mi potom ležal v šuplíku 😀

martina0303
14. dec 2020

Ja som mala veľa červených bodiek bolelo to velmi prestala som to používať

tulipanicek
14. dec 2020

Krv nikdy. Nie je to prijemne ale teda nepríde mi to neznesiteľne 🤷‍♀️

mowinka1
14. dec 2020

Ja som si zvykla. Boli to hlavne ked napnes sval. Je dobre mat nohu uvolnenu. Skus zo zaciatku po kupeli.
Inac mam kamosku a ta si pekne aj pazuchy depiluje 🙄

nelca84
14. dec 2020

@kkrausova ja si epilujem nohy asi 13 rokov a neviem si to vynachvalit. Chlpky rastu pomalicky a su velmi jemne, takmer priesvitne. Treba ten zaciatok vydrzat a potom to uz bude malina, ja to uz ani necitim. Ale teda krv mi nesla ani prvykrat.

lenuska9999
15. dec 2020

Sú také vodičky , ktoré si nastriekaš na nohu a potom tá epilácia menej boli.

andreatytler
15. dec 2020

@kkrausova Krv by nemala byt ak sa vytrhavaju len chlpky. Je mozne ze sa ti pricvikla aj koza do tych pinziet a z toho mas ranky. Je dolezite aby bola koza napnuta. Ak epilujes nohu, natiahni ju a este aj rukou si pomoz. Ja ked epilujem nohy, tak prstami si tlacim na kozu a taham tesne pred epilatorom. Ten tlak jednak kozu napne a aj ju mierne znecitlivie.
Podpazusie zvlast, treba dbat na to aby bola koza napnuta, lebo tam mozu byt volnejsie zahyby.
Ak si sa niekolko rokov holila, mas chlpky hrube a velmi silne a s hlbokymi korenmi. Tie bolia ako das pri vytrhavani. Ale nove chlpky co budu rast budu tenke, jemnulinke ako babatka a ich vytrhavanie boli ovela, ovela menej. Dolezite je nenechat ich narast dost dlhe. Cim dlhsie narastu, tym hrusie budu a tym silnejsie korene a epilacia viac boli. Ja sa epilujem 1x za 3-4 tyzdne a niektore chlpky maju tak 3mm max.
Aky mas epilator. Moj ma nadstavec ktory akoby vybruje pri vytrhavani velkych ploch (ako nohy) a to tiez znecitlivie kozu.
Mne staci prejst 1-2 x. Kolko krat ty musis prejst tym istym miestom...

adkka_
15. dec 2020

Epilator nikdy viac, neskutocna bolest, investovala som do IPL a ukazalo sa, ze to bolo najlepsie rozhodnutie co sa chlpkov tyka 😁 absolutne bezbolestne, a holit som sa musela asi 1 za 3-4 tyzdne aj to len preto, lebo sa mi pacilo mat nohy “leskle” 😁😁 (A bez cervenych bodiek, poranenia, flakov, a kadecoho ineho. IPL-ko chlpky oslabuje takze to ako keby som holila jemnunke vlasocky ktore rastu uz len sem tam)

kkrausova
autor
15. dec 2020

@mowinka1 ja som to skúšala na podpazuší a také červené bodky som mala, kvôli tomu som sa pýtala na krvičku 🙂

kkrausova
autor
15. dec 2020

@andreatytler epilátor mam braun silk-epil 3

andreatytler
15. dec 2020

@kkrausova No Braun by mal byt dobry... aj mam Braun ale vyzsi model... 7
Podpazusie je dost tazke epilovat, prave koli tomu ze koza musi byt napnuta a myslim ze Silkepil 3 nema nastavec na podpazusie... Vidim na nete ze je tam masazny nastavec... tak pouzi ten na podpazusie... pinzety tym padom nebudu tesne na kozi. Myslim ze si si pricvikla kozu do tych pinziet a preto sa ti urobili male krvacajuce ranky. Skus druhou rukou poriadne natiahnut a mozno pridrz epilator trosinku nad kozou.
Mne sa tiez vytvoria cervene bodky po vytrhnuti chlpkov... najma na nohach ale nekrvacaju a rano su prec.

kkrausova
autor
15. dec 2020

@andreatytler ďakujem krásne 😊