Ahojte viem ze je tu tých tem veľa ale zaujma ma pár veci hlavne od zien ktoré to podstupili. Trapia ma chlpky na tvari a chcem ísť na jeseň na laser keďže teraz sa to koli slnku neodporúča. Minulý rok som chodila na laser Candela Gentlelase viem ze sa to ma viackrát opakovat ale bola som 4 krát a keďže som nevidela ze by mi niake chlpky ubudli som to vzdala. Mal by byť vidieť výsledok po každom osetreni nie? Čítala som ze najlepsi laser je Light sheer duet boli ste niektorá? Pomohlo vam to? Vraj pred zákrokom si to treba oholiť? No a keďže ide o tvar a potom to asi holit nie je dobrý nápad pretože by to rástlo stále viac ako ste to riešili vypadli vam tie chlpky hneď A narastli až keď ste išli na ďalšie osetrenie? Tak mi to tvrdila ta doktorka keď som s nou volala. Pretože na ten laser čo som chodila predtým sa holit nemuseli on ich ako keby spálil ale potom rastli ďalej. Ďakujem
ja som chodila na candela gentelase pro...aj mamina, aj kamarátky,,,odporúča sa 6 sedení, kedze ja som mala svetle chlpky, potrebovala som 8(ale to už som platila so zlavou) a chodila som na fúziky kazdé dve týzdne a celú tvár mi robila raz za 1 až 2 mesiace...ja som spokojná, niekedy treba vyčkať, a možno ti isla so slabou intezivititou, preto si nevidela vysledky, ale normálne by ti malo po kazdom sedení 15 % chlpkov odomuriet navzdy ...a ked si nevidela rozdiel, tak by som zmenila centrum...ja som bola vo zvolene