EOS KSI Slovensko - výzva na kontakt

victoryma
25. apr 2022

Zienky, chcem sa spytat za uplynuly tyzden mi viac krat prisiel mail od EOS KSI Slovensko - - Vyzva kontakt

Ked som chcela odpovedat mailom ze som si ziadne sluzby neobjednala tak sa mi mail vratil. a v predmete bol odkaz na link - ze v zmysle skontrolujte si dlhy ked som na to klikla hodila sa mi platobna brana na uhradu nejachy cca 78 eur, netusim komu, tak som to zavrela.

Najnovsie posielaju aj sms.

mate s tym skusenosti? Co to ma byt?

ziadne dlhy nemam, nikde.

danyelia
25. apr 2022

Ahoj, najlepšie je zavolať tam, ak sa dá, mne podobná výzva prišla raz tiež, ale bolo to dávno...Tiež ohľadom dlhu, no nakoniec si ma vraj s niekym pomýlili, alebo si poplietli telefónne číslo, iné údaje...🤔 Už si presne nepamätám, bolo to fakt dávno, ale vyriešilo sa to a bolo to uzavreté ako omyl 🤷‍♀️

simca06022011
25. apr 2022

mala by si mat ajmeno povodneho veritela v emaily/poste. POdla ich stranky... je to "vymahacska" firma. CIze od nich si si nic neobjednala

victoryma
autor
25. apr 2022

@simca06022011
Veď práveže tam nič nepíšu ani či je alebo nie je dlh. Len skontrolujte si svoje dlhy a keď klikneš na link hodí sa platby 78€

Mám všetko zaplatené

simca06022011
25. apr 2022

treba ich skontaktovat, tu ti nikto nepovie za co to je... na strane pisu ze tam ma byt aj povodny veritel uvedeny. Pokym sa s nimi nenakontaktujes, tak ta budu nahanat

victoryma
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
victoryma
autor
25. apr 2022

@simca06022011 takto to prišlo. Pri telefonovaní nechceli nič povedať . Len pýtali osobné údaje dátum narodenia a somariny . A to som im nedala . Že nech povedia podľa čísla spisu tak mi nič nepovedali. Len že prajú pekný den

victoryma
autor
25. apr 2022

@victoryma či im nejde o to aby tam človek klikol a rovno platil na ten link. Lebo keď klikneš na ten dlhý link hodí sa hneď platba

victoryma
autor
25. apr 2022

ale ako vidíte nikde nie je písané za čo. Nechápem to.

cacianka
25. apr 2022

To bude podvod,niekto sa za nich vydáva ?
normálne by táto vymahačska firma napísala vsetky údaje o dlhu, veriteľovi, dátumy....

simca06022011
25. apr 2022

https://dlh.eos-ksi.sk/wdp/contactUs
ba@eosksi.sk

https://slovensko.hnonline.sk/3396025-ludom-sa-...

@cacianka no normalne nie, mneani exekutor nenapisal v liste za ktoru fakturu akoze vymaha a co... sme kukali ako puci. Ale povodneho veritela samozrejme uviedli. To je velmi divne. A hlavne je to neseriozne, lebo clovek nevie za co ma platit, neurhadi to, budu ho nebodaj tahat po sudoch. Pripadne to urhadi a zaplati penaize podvodnikom... dnes ich je habadej.

danyelia
25. apr 2022

Normálne si mala povedať osobné údaje a dátum narodenia, podľa mňa je normálne, že to pýtali, toto by nemali vedieť ,,zneužiť,, nijako...Podľa mňa nemôžu tieto údaje povedať len tak hocikomu, kto by tam volal a prípadne sa vydával za Teba...No neviem, ale ak niečo telefonicky vybavujem (banka, zdravotná poisťovňa, sporiteľňa...) všade odo mňa vyžadujú prinajmenšom meno alebo nejaké ,,heslo,, 🤷‍♀️

zuzanka.zuzu
25. apr 2022

ale však TY VOLÁŠ do ich formy, tak snáď vieš kam voláš 😀 prečo si nedala tieto údaje? iné by bolo keby niekto volal TEBE, vtedy by som nič nedala...

nestastna21
25. apr 2022

Ak nedáš údaje, nemajú si ako overiť kto volá a oni ti nemôžu dat bez toho žiadne info.

victoryma
autor
25. apr 2022

baby uz je to vyriesene, vdaka

limoncino
25. apr 2022

EOS KSI je vymahacska spoločnosť, ako spracovateľ firemnej pošty som videla veľa takýchto listov, výzvy prichádzali bežnou alebo elektronickou poštou, kde je podrobne napísané od koho Tvoje záväzky prebrali, väčšinou to boli splátkové spoločnosti. To čo opisujes mi príde ako čistý phishing. A každý list mal číslo spisu podľa ktorého sme potom ďalej komunikovali

simca06022011
25. apr 2022

@victoryma a ako? 😁

sisi35
31. aug 2022

Ako halo? Ake osobne udaje. Rok narodenia nieje osobny udaj. Jedine co nedavat cez telefon je rodne cislo. Eod je inkasna spolocnost na trhu vyse 15 rokov. Vymaha ore banky,poistovne,mobilnych operátorov. Treba volat damy inak vam pride zaloba zp sudu (pzp) stateho auta nato som zabudla a ivnorovala vyzvy… a drb sudne poplatky este vyssie. Herecka queen tiez mimo uz vie ze je to podvod.. lludne mohla zabudnug nieco uhradit

jencisko
24. okt 2022

@victoryma dobry den, mohla by som poprosit info?? Ako Vam to prosim dopadlo?? Mame v rodine totiz podobny problem. Vdaka.

victoryma
autor
24. okt 2022

@jencisko mali tam nejake chybne udaje vygenerovane, tak sa potom ospravedlnili...