Emu hnedý ako domáci maznáčik

10. júl 2022

Ahojte. Rozmyslame ze si kupime jedneho emu. Je tu niekto kto ich chova a vedel by mi poradit?

Preskakuje plot? Hrabe? Moze nas dobnut, ak ho budeme mat od mala? Zniesol by sa so psom na dvore? 🤣
Citala som ze im nevadi sneh, zima. Krmia sa ako ostatna hydina.

diamond007
10. júl 2022

Sú to plaché zvieratá, so psom podľa mňa by sa nezniesol resp.znervoznoval by ho. Ak je plot dostatočne vysoký a pozemok ma malý, nepreskoci to.

autor
10. júl 2022

@diamond007 mame 1400m2 pozemok

lilinka88
10. júl 2022

@misulka22 sem prispieva občas, majú dvoch emu. Aj psov, ovce. Pozri jej profil

misulka22
10. júl 2022

@lilinka88 ano mame psov,ovce,vselico....
Plot vedia preskocit.hlavne ak sa splasia alebo sa biju...a anokedpridu do puberty biju sa,akurat to riesime...
Nehrabu.dobu.nie ze chcu ublizit ale pacia sa im leskle veci,zips a podobne.su zvedavi takze dobu do toho.zimu zvladli v pohode.zeru granule pre sliepky a pasu sa.ale do pol roka som davala granule pre pstrosov kvoli prudkemu rastu.plachi teda urcite nie su...su zvedavi a blbi 😂 pozor na kopnutie...ako emakov mam rada,ale ten chov ma svoje uskalia takze by som si kupu zvazila.predsa len to zviera co dokaze zabit

tenerifka
10. júl 2022

otazka je, preco ich chces ako domacich maznacikov, su to tupe zvierata, nikdy sa nenaucia ani 10% z toho, co napr.psik, to je ako ked niekto chova africkych slimakov, naco je to dobre?

diamond007
10. júl 2022

@misulka22 plachych som myslela štýlom, ak ide niekto okolo nich, nie pre majiteľa.

autor
10. júl 2022

@misulka22 dakujem za ujasnenie 😃 emu nechceme uz 😁

misulka22
10. júl 2022

@diamond007 nam chodia okolo lidia aj cudzi boli u nas a plachi ani nahodou.vopchaty su vsade.

misulka22
10. júl 2022

Ja emu milujem keby mozem mam farmu.ale podla mna to nie je zviera pre kazdeho.ako neviem co si predstavujes ako domaci maznacik.nie je to pes teda...

diamond007
10. júl 2022

@misulka22 každi je samozrejme iní, to nepopieram.