Ahojte,
teraz majú na empik foto dobré zľavy na fotokalendare... Na každý mesiac som si spravila koláž z dvoch fotiek len tým mi klesla kvalita fotky a aj aplikácia empik má na to upozorňuje s ❗chcem sa opýtať, či to aj napriek tomu pekne vytlačí... Po dva roky som robila cez bontiu, tiež ma upozornilo na nižšiu kvalitu, ale napriek tomu to pekne vytlačilo 🙂
Ďakujem za skúsenosti 🙂
Mne sa to minule stalo, nie s kalendárom, ale s obrazom a prišiel pekný, nebol vôbec rozmazaný, ani kvalita nebola zhoršená.
Ja som veľmi spokojná s Bontiou.. Aj keď mi tam občas vyhodilo na fotku výkričník, tak fotka vyzerá v kalendári úplne v pohode. Jedine v jednej fotoknihe mi fotka zostala dosť mozaiková.
@elenajezova áno aj ja som spokojná s bontiou, len za ten cenový rozdiel chcem vyskúšať empik lebo pri 3 kalendároch to spravi rozdiel väčší 🙂 no len keď mi to má pokaziť 3 kalendáre tak by ma piclo 😌😁 cez empik tlačím klasika foto do albumu a tiež som tam mala fotky s výkričníkom a ako rozmýšľam tak sa mi zdá že tiež to pekne vytlačilo 🤔🙂 tak ešte počkám na skúsenosti 🙂
Tiez som to robila včera, na tie čo má upozornilo že môže byť nižšia kvalita som pre istotu vymazala, tiež som váhala či nechať alebo nie ale radšej som vymazala. Som zvedavá aké prídu