Neviete či sa dá v košíku ponechať fotky pár dní akoby predpripravit ? Ďakujem
@bajka16 ďakujem. To je škoda.
Robila som vzdy cez Happyfoto a tam to držia 4dni v kosiku
Ja som mala fotky v košíku, ale urobila som objednávku riadne zadala a máš nato 14dni aby si urobila prevod peňazí, ak ani po 14dnoch im neprídu peniaze objednavku stornuju
Normálne si sprav fotky, úprav zadaj objednávku a máš na to 14dni kým pošleš peniaze
Dobrý deň,
Ďakujeme za zadanie objednávky č 11007490 na Empik Foto!
Po pripísaní platby na účet začneme spracovávať objednávku.
Objednávku je potrebné uhradiť do 14 dní - po uplynutí tejto doby bude zrušená.
Platba za objednávku: https://www.empikfoto.sk/moje-konto/objednavky
@zuziiiii ďakujem za odpoveď ale mne sa vôbec nejedná o platbu...
Mám dosť fotiek kt.chcem nahrať a čakám ešte nejaké fotky cez víkend od fotografa tak mi napadlo či si to môžem začať predpripravovat do košíku a ukladať tam postupne fotky.
Vždy som to robila cez Happyfoto a tam som nahrala 100fotiek pretriedila kvalitou ak vy šli zle, dal asi košíka a napr. Pokračovala v ďalších fotkach až večer. Bolo to super pri deťoch, 4 dní mi držia fotky v košíku len pri prihlásení.
Budem si musieť nájsť čas a spraviť to naraz. Len som si to chcela uistit či nemajú podobne úložisko v košíku
Aha tak sorry, a v tej galérii keď nahras fotky neostanú tam?
@zuziiiii neskúšala som Empik, chystám sa na to ešte tak preto sa pýtam či tam ostanú aj keď vypnem Pc a budú v košíku. Radšej to spravím naraz nech to nepokazim 😀
Môžeš si bltam spravit moje návrhy sa vola to a to by ti tam malo ostat
Moje konto Moje snímky Moje návrhy Moje objednávkyPridať snímky
Skus mne sa vidí ze sa to bude dat uložiť tam bud moje snímky alebo moje navrhy
@zuziiiii ďakujem za ochotu
Není zač 👋
Ahoj, môžeš si nahrávať postupne fotky do albumu, ktorý si tam vytvoríš a keď ich budeš mať všetky tak potom do košíka a objednať. Robím to tak pravidelne, fotky v albume ostávajú uložené pol roka od poslednej objednávky, ale ak si ešte neobjednávala tak si nie som istá ako dlho ti tam ostanú.
Neda, vždy zmiznú a musím nahrávať znova 🤷🏻♀️