Ahojte! Dnes mi prišiel email zo Slovenskej pošty a teda prvý krát som sa s niečim takým stretla,preto by som rada vedela či už niekto dostal podobný email alebo je to nejaký podfuk. Balík čakám, no netuším či mi príde cez Slovenskú poštu alebo inú spoločnosť.... Dole je priložený obsah emailu,zdá sa mi to trošku čudné....
Vážený zákazník,
Náš tím podpory bohužiaľ nebol schopný doručiť váš balík ,prosím potvrďte platbu 2,99 € (expresné poplatky) na nižšie uvedenom odkaze.
Poznámka: Overenie je potrebné vykonať do 48 hodín.
svoju platbu dokončíte kliknutím na nasledujúci odkaz :
https://tandt.posta.sk/?c7r7b8zww7m77ampIng
@erikad82 nie je to podvod uz parkrat som o tom citala.. Posta neposiela taketo mauly. Skusim najst niekde ich vyhlasenie
Chodí mi to v podstatě pravidelne 🤦♀️ podvodnici..uplne ignorujem.
Hneď mi to prišlo čudné,lebo som taký email prvý krát dostala. Otras v takejto ťažkej dobe a z každej strany nejaký podvodníci....
ĎAKUJEM vám,tak aj ostatný čo si to tu prečítajú sa budú mať na pozore.... Zlá doba je teraz veľmi zlá. Ja by som tak vrátila čas niekedy 🙂 Ľudia si pomáhali aj z mála dali a teraz.... ťa okradnú. Samozrejme sa našťastie ešte nájdu aj tí,čo to srdce majú na správnom mieste 🙂
Nie je to podvod...
Nie, je to podvod...
Jedna čiarka a veta má úplne iný význam 🙈
@sissy27 ano viem. Ak si si precitala cele tak som tam spravila viac chyb. Hlboko sa ospravedlnujem a dufam ze aj ty si to pochopila ako vsetci 🙈
Podvod nereagujte na to
Podvod, chodi nam to aj v praci pravidelne
neeee toto uz prislo niekolko krat aj mne osobne, treba to len vymazat a vobec na to nereagovat
taketo podvodne maily chodia aj v mene kurierskych spolocnosti, takze je dost mozne ze sa stretnete aj s takymi. treba si davat pozor.... je v sucasnosti velmi vela podvodnikov co sa snazia beztrestne prizivit....
Aj mne to posielajú, okamžite SPAM! Nechápem prečo s tým polícia nič nerobí!
Za posledny mesiac asi 10-12x. PODVOD.
Tvari sa ako SP, pouzivaju jej logo ale písmená su inde...
Takisto DHL zneužili
podvod ,uz to niekde rozoberali. nespomeniem si