Ahojtee! Potrebujem pomoc dcérka sa chce zúčastniť súťaže elite schwarzkopf model look čo sa bude konať v KE v optime, ale nevie ako sa tam má prihlásiť nevedel by mi niekto súrne pomôcť prosím ?? Ďakujem Vám za odpovede 😁😁
@lenqua_12325 ďakujem za informáciu 🙂))
@khladam za málo 🙂 nech ale od toho nečaká veľa
@khladam dcéra pojde tam a tam jej dajú formulár.
@lenqua_12325 prečo tak pises, že nech nečaká veľa od toho?
@jaass nech necaka veka lebo cele Elite je iba o tom ze ti budu ponukat ich sluzby za ktore im radoby modelka bude platit. Fotky, portfolio, treningy , sustredenia. Mali proste genialny napad nablokovat mladym babam ich presvedcenie ze mozu byt modelkami. Ak je baba tym posadnuta tak bude platit. Genialny napad
@martinmmartin čože?🤷♀️ mňa viackrat sami oslovili a nič take som nikdy nepočula čo tu píšete 🤣 viac dievčat poznám, čo sú v Elite a žiaden problém, sú max spokojne
@jaass odpovede si tu z časti aj dostala ....celkovo mi to prišlo celé také ponižujúce
Z inej diskusie : " máme skúsenosti priamo v rodine. Kludne jej to dovoľ,elite aj tak nikam modelky neposiela. Bude sedieť doma a vkuse počúvať od nich reči že má schudnúť a upraviť si instagram. "
@khladam kedysi sa vypisoval dotazník priamo na mieste ... kočky o kt. mali záujem si vyskúšali priamo na mieste, zvyšku " sa ozveme "