Ahojte, mám problém s kolenom ale chcela by som skúsiť elektrobicykel. Myslíte si, že tá námaha je oveľa nižšia? A v prípade, že sa vybije baterka.... ťahať taký bike je náročnejšie ako obycko? Koľko vydrží baterka? Cenovú predstavu mám tak do 1.800€
Náš bike má 25kg, takže áno, bez baterky je to makačka. Ale ja mám taký typ, že pokiaľ neťaháš nejdeš, aj ked má baterku, tá ti iba pomáha, nič viac. Ale su typy, kde tahá za teba motor. Ja mám Haibike. A určite treba ísť vyskúšať do obchodu skrz kostry - veľkosti
Hm, ďakujem. Neviem teda, či investovať do obycko, či do elektro
Elektro bicykel je len také lazo plážo vozenie sa 😊 Ale je dosť ťažký, takze keď sa ti vybije baterka tak sa natahas dosť. Ale tie baterky zas majú výdrž, neviem koľko vydržia naše s mužom, to má on pod palcom ale ani raz sa nám nestalo že by sa vybili.
Ja mám aj obyč aj elektro. Aj na elektro sa dá namakať, podľa toho akú pomoc si zvolíš. Chodím po horách, na obyč by som si riadne makla, elektro je super pomoc. Ďalej zájdem a mám z toho väčšiu radosť. Nie som na konci dňa vypľutá ako použitá žuvačka. Pôvodne som elektro nechcela, veď predsa nie som dôchodca, ale teraz si to na dlhšie výjazdy neviem vynachváliť. Výdrž baterky - podľa toho koľko si ochotná investovať. Za mňa elektro všetkými desiatimi. 🚲
Ja mam teraz 2r. a od roka chodíme s nim na biku , sedačka v vpredu, je to parada. Za nás investíciu neľutujem, mame ich už tuším 5rokov
A nedobija sa nahodou ta baterka aj pri jazde? Ja len, ze som nepocula o nikomu zatial , komu by dosla baterka na polyester...
@veselo_neveselo no to sa teda nedobija😁, a veruže sa dokáže vycucat uplne😉
chod do obchodu a vyskusaj si. Alebo si pozicaj, su na ne pozicovne. Vyskusas a uvidis. V obchode ti aj poradia, pripadne si vycitaj parametre aj na nete. Kazdy mame ine schopnosti a ine moznosti, a predstavu o "narocnosti". Baterie predpokladam, ze nie su rovnake.
https://www.mtbiker.sk/elektrobicykle-v-skratke...