Ahojte baby, chcem sa opytat ci nemate skusenosti s elektrickym podlahovym kurenim, aka podlaha sa kupuje, vraj obycajne laminatove podlahy nemozu byt nam povedal jeden zamestnanec bauhausu. Ak mate nejaka elektricke podlahove kurenie, prosim napiste mi aku mate podlahu, vdaka.
Urcite moze byt aj laminatka, len teda to kurenie na nohy nie je citit tak ako ked sa vyhreje dlazba. Ta je ovela rychlejsie tepla a aj dlho tepla ostane, takze ked sa kurenie aj vyone, na nohy to citis az o dve hodiny 🙂 ja mam laminatku v obyvacke do ktorej sa ide cez chodbu kde je dlazba a je to dost velky rozdiel na bose nohy, ale teda teplota izby je rovnaka -mame termostaty v kazdej izbe zvlast. Len ten pocit na nohach je iny. Ja by som uz nabuduce davala radsej dlazbu vsade uz len kvoli kureniu a pocitu tepla na nohach. Laminatka sa po 5 rokoch zacala trosicku rozchadzat, predsa len ked sa kuri zospodu tak laminatka nie je taka odolna. Nie je to nic hrozne, ale vidim ze sa zacinaju robit medzierky medzi jednotlivymi parketami a len cakam kedy sa mi tam nieco vyleje a celu podlahu mozem menit
@mlil77 ahoj. Mame laminat z bauhausu. V dome je aktualne 25srupnov. To si narazila na odbornika. Na kazdom baleni je napisane ci je vhodne pre podlahove kurenie.