Elektrická odsávačka na noštek zn. Oyzee, máte skúsenosť?

papucka12345
7. jún 2019

Ahojte! ;) Chcem sa s vami poradiť...Má niektorá z vás skúsenosť s odsávačkou: ELEKTRICKÁ NOSNÁ ODSÁVAČKA OYZEE..?? Je celkovo bezpečná?? Nepoznám tú značku..na strane druhej mám o ňu záujem...

lubik87
7. jún 2019

@papucka12345 žiadna ti nevybahradi vysávač a neodsaje husté sople...vyhodené peniaze

weeruska
8. jún 2019

@lubik87 to hovoríte preto lebo ste ju skúsili a nebolo to dobre, alebo je to len vás názor bez toho aby ste ju skúsili?

lubik87
8. jún 2019

@weeruska to hovorím preto že sme vyskúšali 3 modely od lacných po drahé a ani jedna nebola použiteľná plus je tu mnoho ďalších tém kde by sa autorka dočítala že je to na prd. Stačí si trošku prezrieť diskusie a možno sa objaví aj táto značka 🙂 tieto odsávačky sú dobré keď má bábo vodave sople a stále tečú ..akonáhle sú už husté nrvytiahne ...pred pár dňami tu jedna kocka spomínala že mala za 130€ cca a že to bol šmejd..

lubik87
8. jún 2019

@weeruska a za ďalšie toto je odsávačka z Aliexpress takže tam by som sa ani na kvalitu nepýtala 🙈🤗

papucka12345
autor
13. jún 2019

...ďakujem za odpoveď ;) ...máme aj odsávačku na vysávač...ibaže celý vysávač sa mi so sebou nosiť nechce :D ...napríklad ak sa niekam ide autom...ak by boli soplíky.. :D ..niekedy v tom môže byť aj obyčajná alergia-soplíky...

papucka12345
autor
13. jún 2019

@lubik87 ...sto ľudí..sto chutí...sto názorov...nemám extra čas čítať kopec iných príspevkov...preto takto som vytvorila nový príspevok...veď na to to tu je-poradiť sa. 😉

lubik87
13. jún 2019

@papucka12345 a píšem niečo zle ? Veď som napísala skúsenosť ...a ako pozerám tak ti teda silno všetci poradili ...ja si teda prečítam recenzie..za10 minút keď sedíš napríklad aj na záchode máš zmäknuté :D

lubik87
13. jún 2019

@papucka12345 a keď sa. Ti čítať nechce si ju objednaj veď stojí 10€ to si ani nevsimnes aj keď to bude blbosť ;)

lenjaaon
13. jún 2019

@papucka12345 ahoj ja som si ju objednala, včera mi prišla, skúšala som ju samozrejme aj na mladšej 7 mesačnej, mala trochu soplik, pekne jej vyšiel aj susnik hustejší, staršia si to sama pustila, ťa soplik síce nemá ale chcela vyskúšať a úplne v pohode. Hlavne nerobí to hluk, malá mala po vysavaci ,,traumu" ani počuť o ňom. Sopliky sme odsávali ručne...už má to nebavilo...tak som si objednala toto, uvidíme ako budem ďalej spokojná, ale je to malé praktické zmestí sa aj do kabelky. Môžeš si to zobrať pre prípad že by si niekam išla a dieťa malo soplik... rýchlo s tým odsajes a hotovo...

lenjaaon
13. jún 2019

@lenjaaon objednávala som to zo stránky 1ASHOP.sk za 29.90€

rainbow82
14. jún 2019

Ja som za vysávač!!!!! Tie elektrické sú vyhodené peniaze,dostali sme jednu.Nesaje to tak silno ako vysávač!

lubik87
14. jún 2019

@rainbow82 zistia ako dobre saje keď bábo bude mať zápal ušiel zo soplov ...na cesty ok na bežne používanie určite nie

lenjaaon
14. jún 2019

Staršia si vie fúkať noštek od dvoch rokov sama, odsavacku používame len keď už je to naozaj potrebné. S vysávačom by som u nej nepochodila, ani ju nechcem deptat. Má štyri roky pomaly, nech sme odsávali ako sme odsávali, uška má v poriadku. A sopliky vždy prešli bez problemov.Mladšia mala sopliky dva krát čo sa narodila, odsávala som ručné cez hadičku a do týždňa-dvoch bola v poriadku. Ešte by som poradila pri používaní striknut nosovú vodičku a potom odsať... A odsavat častejšie a pravidelne... jasné že keď niekto necha bábo s plnym nostekom tak to steká potom...ale ja si musím zaklopať, my s tým problém zatiaľ nemáme...

lubik87
14. jún 2019

Inak ešte výborná alternatíva je konvickovanie len ktoré bábo to znesie

papucka12345
autor
15. jún 2019

@lenjaaon ...odsávačka objednaná..tak uvidíme.. 😁😊

lenjaaon
15. jún 2019

@papucka12345 presne tak, uvidíme, zatiaľ sme chvalabohu bez soplikou ale keď budú tak som zvedavá ako to bude fungovať...hlavne pri staršej dcérke... mladšia tá znesie všetko

evaachesa
2. okt 2019

@papucka12345 ahoj, prosim ta ako ju hodnotis s odstupom casu? Odsaje vsetky sopliky? Dakujem 🙂

janka158
4. okt 2019

@evaachesa to by som aj ja rada vedela zvažujem nad kúpou

weeruska
5. okt 2019

@janka158 my sme si ju nakoniec tiež kúpili lebo dcérka mala až hystericky záchvat keď som jej odsavala s vysávačom. Toto ale nie je rozhodne to iste. Vytiahne to tie sople ale nie do takej hĺbky ako vysávač. Mala pri tom ale aspoň menej plače. Takze to používame. Len od toho netreba očakávať zázraky. Podľa mna na cestovanie je to určite dobre aj na take rýchle vytiahnutie ale zato častejšie to stačí. Takze si ho nechávame.

sovva
29. okt 2019

@papucka12345 chcela by som sa spýtať ste spokojná s odsavackou? Lebo rozmýšľam aj ja nad kupou, len ešte som sa nerozhodla konkrétne pre typ. Používam na vysávač, ale toto by som chcela skôr na nočné odsávanie, alebo na návšteve a pod.
Ďakujem za info

lenka6661
2. nov 2019

Ja ju mám z 1ashop a som spokojná ... Nevymenila by som 😊

smajluska
3. nov 2019

@lenjaaon Ahoj, takze je dobra ta odsavacka Oyzee? Mas ju vyskusanu, fynguje?

sovva
4. nov 2019

@lenka6661 dík za info

lenka6661
4. nov 2019

Áno mám ju a používajú ju pri dvojičkách akurát také obdobie soplikove máme...ja som osobne veľmi spokojná ale ako sa hovorí 100 ľudí 100 chuti