Elegantné topánky na svadbu bez opätku

juliet86
3. máj 2022

Ahojte. tie ktore holdujete mode. viete mi poslat par linkov na inspiraciu na elegantne topanky ako host na svadbu? farba siat ku kolenam bude kralovska modra. balerinky s tenkou podrazkou nie ani sandale s otvorenou spickou

sisa_s
3. máj 2022

Taketo nieco tiez nie? Bez opatku najdes elegantne len baleriny...

https://www.zalando.sk/anna-field-tlasicke-topa...

54tinka54
3. máj 2022
marcellka32
3. máj 2022

Ku kráľovskej modrej sa hodí biela, béžová, pudrova ružová...sú aj nízke lodičky

kikulienkadd
3. máj 2022

Ahoj, zvolila by som si strieborné baleriny. Na internete nájdeš veľký výber a neskôr ich môžeš využiť-k modrým rifliam vyzerajú super!

juliet86
autor
3. máj 2022

dakujem zatial za tipy kocky

bilancia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikpa
3. máj 2022

@juliet86 neviem koľko máš rokov ale ja si nemôžem pomôcť, to čo ti tu poslali linky, by som obula starej babe na nohy 🙈 ale to je môj vkus. Keď chces nízke tak aspoň niečo živšie, nie také antiženske, babkovske. Tieto vyzerajú podľa mňa lepšie, aj z farieb majú na výber.
https://www.eobuv.sk/sandale-r-polanski-1015-fu...

sisa_s
3. máj 2022

@nikpa no ja zase by som si radsej obula bezove ako tvoje, pri nich si predstavim extravagantnu 40-50tnicku 😀 ved sme dali navrhy, autorka si vyberie, kazdy ma iny styl

juliet86
autor
3. máj 2022

dakujem kocky. barefooty mi nejdu na chut. niektore typy su pre mna zayjinave a rozsiruju ni obzor a to som presne potrebovala!

54tinka54
3. máj 2022

@nikpa práveže tento štýl so špicatou špičkou a otvorenou pätou je babkovský 😅 presne moja babka má take, len bez tej ozdoby.

juliet86
autor
3. máj 2022

😂 ja mam dojem ze take co by sa mi pacili boli pohodlne ale nie babkovske snad ani nie su. a podpatky uz proste odmietam.

nikpa
3. máj 2022

@sisa_s
@54tinka54 v pohode beriem, každej sa páči iné, o tom to je 🙂 Ja celkovo okrem tenisiek nemam rada iné nízke topánky, keď treba radšej si to odtrpim vo vysokých 🙄😅

lennaa
3. máj 2022

Mne sa toto celkom paci @sisa_s len som zvedava, chcem si ist take vyskusat niekam do predajne, ze ako to vyzera, ked su nohy pevnejsie 😀

54tinka54
3. máj 2022

@juliet86 tak áno treba rátať s tým že elegantné topánky bez podpätku nie sú nejak extra ženské.. proste podpatky tej topanke dodajú šmrnc.
A tiež mám ten problém ako ty, v podpätkoch trpím a zas zohnať topánky na nízkom alebo žiadnom podpätku ktoré by boli fakt že pekné je vcelku problém.

54tinka54
3. máj 2022

@lennaa skoč do deichmannu 🙂 minuly týždeň som tam skúšala veľmi podobné v staroruzovej farbe, len remienok mali prekrížený cez priehlavok

bilancia
3. máj 2022

ja mam shapen poppy

mirage
3. máj 2022

sexi nizke topanky su takmer oxymoron 🙂 Nic babkovske, ani barefoot, ta siroka spica je sice mega pohodlna, ale nevzhladna.
https://www.asos.com/asos-design/asos-design-lo...

https://www.barcastores.com/en/flat-shoes-heel-...

sim_simonka
3. máj 2022

Ja som mala takéto na svadbe (nie mojej). Normálne som mala lodičky ale potom som sa neskôr prezula dopohodlnensich. Boli z deichmanu a mali vtedy aj iné farby.

juliet86
autor
3. máj 2022

stale viac a viac si uvedomujem aku tazku ulohu mam pred sebou

ysseba
3. máj 2022

@nikpa Tie sú perfektnéééé, tuším si ich kúpim ja 😀

melanta
3. máj 2022

@nikpa ja ich mám v 5 farbách. 😎

lopka1313
3. máj 2022

Ja viem, ze si sa na to nepytala, ale ja vobec, ale vobec nenosim podpatky. No mam jedny tanecne topanky na vysokom opatku a tie nosim na svadby. To su tak pohodlne boty, ze az :D ja, co som teniskova, v nich v pohode vydrzim 12 hodin na nohach 🙂 su pre niekoho trosku drahsie, moje stali okolo 70 eur cca 5 rokov dozadu, ale fakt stoji za to ist do najblizsieho tanecneho obchodu, spytat sa na rady, vyskusat a kupit 🙂

nairia
3. máj 2022

ja som mala taketo na svadbe a fakt pekne ukazu na nohe

melanta
3. máj 2022

@juliet86 no ak sa ti nepáči štýl aký poslala @nikpa @mirage a ja, tak áno, budeš mať veľmi ťažkú úlohu. Bez opätku, nie baleríny, nie otvorená špička, zároveň elegantné, no náročné. Ešte z vlastnej skúsenosti odporučím pozrieť značky ako Red Valentino, Custommade, Marella a Patrizia Pepe. Ak nevadia vyššie ceny.

katulkagajdos
3. máj 2022

@juliet86 ja viem, že niektoré s tým budú mat problém, ale ja som mala tenisky a doladila som k tomu náušnice- ale na svoju obranu- už som bola v 9 mesiaci- takže už by som stekle nedala 😁

akvi
3. máj 2022

@juliet86 na tuto príležitosť to už sice nestihnes, ale pre budúcnosť - ja neznášam opätky, plus mám neštandardne širokú nohu, elegantna topánka na mne vyzerá otrasne, tak som si dala ušiť na mieru jedny tanečné topánky na najnižšom opätku, aký bol v ponuke. A nosím ich všade tam, kde by nebolo vhodné ísť v barefoot-och alebo v teniskách.

evaachesa
3. máj 2022

@juliet86 pošli potom fotku topánok aké si vybrala. Pri týchto podmienkach som fakt zvedavá či si niečo kúpiš 😃

elizabet173
3. máj 2022

@nikpa sorry, ale chcela elegantné, toto má od elegancie veľmi ďaleko