Elegantné oblečenie

22. sep 2022

Ahojte baby, "hrozí mi", že sa dostanem do prace, kde budú odo mňa vyžadovať elegantné oblečenie. Ja som typ tenisky, mikina, rifle. Dajte mi prosím radu, kde si zohnať takéto elegantné oblečenie, nejake značky obchodov, kde začať, nejaký príklady elegantných outfitov. Vopred Vám ďakujem. Ja totižto naozaj neviem, čo sa "nosí". :(

pinkgirl
22. sep 2022

Pozri Chantall - elegantné, nadčasové aj módne kúsky, Orsay sa síce tvári že končí ale majú sekciu Bussiness tak pozri aj tam.

vikusjk
22. sep 2022

Zalezi, ci to ma byt vyslovene business, alebo business casual, aky ma dana spolocnost dress code. Ale v pohode si obehni obchody ako HM, Zara, Orsay (aj ked teraz prave maju slabsi vyber), alebo ak nechces take lacnejsie, tak potom v Peek&Cloppenburg si urcite vyberies.

renka30
22. sep 2022

https://www.damskeoutfity.sk/outfits/business-o... toto je celkom fajn stránka na inšpiráciu a keď rozklikneš jednotlivé outfity tak sú tam aj obchody, kde sa dajú jednotlivé kúsky kúpiť

autor
22. sep 2022

Ďakujem baby, už sa inšpirujem🙂

heidy222
22. sep 2022

Pre začiatok odporúčam kúpiť si jedny čierne/ tmavomodré pohodlné šaty, ja nosím dĺžku po alebo tesne pod kolená s 3/4 rukávmi z hrubšej pevnej látky, takej aby sa aj dobre prali. Z nich vytvoris nekonečne veľa kombinácii: so šálom, farebným sakom, kardiganom, náhrdelník, rôzne druhy pančuch so vzorom atď. Topánky môžeš zvoliť ak netreba rovno lodičky jednoduche kotníkové kožené bez aplikácií, z hladkej kože, čierne alebo hnedé

vikusjk
22. sep 2022

@pinkgirl Orsay nekonci 🙂 Zmenili majitela a teraz menia sklady, preto maju v predajniach stale letnu kolekciu. Budu pokracovat, len chvilu trva, kym sa zas rozbehnu a vraj idu aj trochu obmenit styl, coho sa trochu bojim, ale uvidime...

pinkgirl
22. sep 2022

@vikusjk hej prišiel mi mail že vraj nekončia, ale v predajniach to tak nevyzerá 😉

benit
22. sep 2022

Mme hovorili predavacky, ze nekoncia. Dufam, ze novy majitel obnovi aj internetovy obchod. Len teda tiez mam obavu ci sa styl moc nezmeni.

petronellla87
22. sep 2022

Ja mam najradsej Reserved HM a Mohito🙂

domini404
22. sep 2022

Ahoj, neviem akú máš veľkosť, ak štandardnú 38/40, nakupis vpohode všade (reserved, mohito, orsay, Zara, Chantall, atď). Ja mám veľkosť 44/46 a najlepšie sa mi nakupuje v reservede a f&f 🙂

gabika0825
22. sep 2022

Aj v H&M majú napríklad take oddelenie kde majú business kúsky, podľa mna tam si vies toho kúpiť dosť a všetko sa dá kombinovať, lebo sú to poväčšine take jednoduche, jednofarebne kúsky. Ja som si tam vždy nakúpila keď sa išlo niekam buď na firemný večierok, alebo niekam na školenie, dokonca aj na svadbu som si tam kupovala obyčajne tmavomodré jednoduche šaty. A strihovo to pekne vždy sadne- teda aspoň mne. Ja mám väčšinou problém nájsť take elegantne čierne nohavice, ktoré by pekne sadli a nevyzerali by príliš pánsky, alebo tak rovne, ze žiadna krivka, nič… a tam som našla dokonca mam aj sivé a urobia pekne postavu.
A dobre je aj Mohito ako baby píšu, ale tam majú už take divokejšie aj farby aj kúsky 😀 čiže ak hľadáš niečo take tak tam skús tiež

autor
22. sep 2022

Baby veľmi pekne Vám ďakujem 🙂 v sobotu vyrážam na nákupy 🙂 ste zlaté