Ahojte 🙂
Nakoľko som pravidelným čitateľom “nášho fóra” dovoľujem si pridať sem túto tému a zároveň vás prosím aby ste vyjadrili svoj názor na túto aktuálnu tému v kratučkom dotazníku.
Chcel by som vás poprosiť o vyplnenie tohto krátkeho dotazníka, viem že vypĺňanie dotazníkov je v poslednom čase pre niekoho nudná a straty času hodná téma avšak tých vašich 5 minút pre nás znamená veľké poďakovanie a pomoc pri našom výskume v diplomovej práci zameranej na ekologogický marketing v súčasnej dobe. A preto vás prosím využite túto krátku dobu a zdieľajte s nami váš názor na túto aktuálnu tému, ktorá zasahuje do života každého z nás .
Ďakujem 🙂
Pomozem ti, idem ti ho vyplnit 🙂
Otázka či.16. tam si to uprav,lebo sa nedá odoslať formulár. Uprav "pre každý stĺpec". Tým pádom odošlem nesprávne odpovede, keďže v každom stĺpci mám inú odpoveď s ktorou nie som stotožnená
Zacala som vyplnat, ale nemozem to dokoncit, pri viacerych otazkach nedokazem vybrat odpoved, pretoze je na vyber minimum moznosti a teda neviem sa zaradit k ziadnej ponukanej odpovedi :-/
@davidpastier ďakujem vám za dotazy a za váš čas pri vypĺňaní 🙂