Ekokoža a farba na vlasy

mataaa1988
30. jún 2017

Prosím súrne o radu.. Máme v kuchyni stoličky z bledej ekokože. Včera ma kamoška farbila a trocha farby zostalo aj na stoličke :( . Viete mi niekto poradiť, s čím to pôjde vyčistiť? Máte s tým niektorá skúsenosti? Budem vďačná za každú radu.

pininka
30. jún 2017

@mataaa1988 ja by som skusila klasicky pripravok na tepovanie, lebo ekokoza sa zvacsa da dobre vycistit. Odbornik co u nas bol a tepoval nam cely gauc z ekokoze vravel ze sa da vycistit vsetko,ale urcite veci treba viackrat,u nas to napr bola cierna centrofixa,ktora nechcela pustit.

mataaa1988
autor
30. jún 2017

A aký to bol prípravok,myslím značka?

pininka
30. jún 2017

@mataaa1988 on mal svoje specialne,takze to netusim,mozno by som to aj radsej nechala na odbornika, ale ja mam odskusany vanish a vzdy dobre vytepoval. Ale predsa len farba moze byt dost agresivna.

mataaa1988
autor
30. jún 2017

@pininka aj ja som skúšala vanish, no moc to nešlo. Ale ty si mala asi tepovac, či?

pininka
30. jún 2017

@mataaa1988 ja nie,ale ten pan. Ak to nejde radsej to nechaj, lebo to moze potom tak prejst ze uz ani tepovac nepomoze. Viem si predstavit ake mas nervy.

zuzadula
30. jún 2017

mne sa stalo to isté .. sedačka biela, tak som nakoniec použila domestos.. zišlo všetko bez problémov. Ale neviem, čo by to urobilo s farebnou ekokožou.

mataaa1988
autor
30. jún 2017

@zuzadula my mame taku bledulinko hnedu, taku kremovu.. a tiez to bolo od farby??

zuzadula
30. jún 2017

ano.. od farby na vlasy... Domestos ale bieli.. tak aby ti okrem farby nezišla aj tá sedačková. Vyskúšak niekde na mieste, ktoré nie je viditeľné, aká bude reakcia. Nech sa to podarí

mataaa1988
autor
30. jún 2017

nemáš náhodou nejakú fotku, ako vyzerá ten Domestos?