icon

EKG hodinky bez potreby spárovania s telefónom

14. máj 2024

Take čo netreba prepojiť s telefónom.
Za rozumne peniaze.
Máte niekto take s ktorými ste spokojný?
Kľudne dajte fotku
Ide hlavne o to EKG

taktotedanie
14. máj 2024

Ziadne hodinky ti nespravia kvalitne ekg a udivuje ma ze vobec niekto tomu veri
Ak by to bolo presne tak mozme z nemocnic ekg pristroje rovno vyhadzovat z okien na ulicu a ludia by v nemocniciach kardio jiskach atd chodili s hodinkami na ruke
Dokonca aj ked sa nataca ekg na klasickom pristroji vyhadzuje diagnozu, na ktoru sa ziadny lekar ani len nepozrie a vyhodnocuje lekar ekg
Ak mas problem chod na vysetrenie a nie minat peniaze na nejake blbe hodinky, na ktore nebude a nieje spolah!!

paola881
14. máj 2024

EKG a hodinky ? To snáď nie 😅

paola881
14. máj 2024

@taktotedanie Defik nám vyhodí Dg iba pokiaľ si to nastaviš . V 90% to nikto nepoužíva nakoľko stačí minimálny pohyb a hneď sú tam zmeny . Takže vždy sa hodnotí lekárom , nikdy sa neberie Dg čo napíše stroj 🙂

taktotedanie
14. máj 2024

@paola881 tak u nas vyhadzovalo diagnozu stale napisala som to vseobecne, pisala som predsa ze to v uvahu neberie
Kazdopadne hodinky na ruku a kvalitny ekg zaznam je totalna ale totalma blbost

paola881
14. máj 2024

@taktotedanie ja si skôr myslím , či ona nemyslela tep 🥲🤔 lebo EKG a hodinky ? Veď to nemá ani hlavu ani pätu 😬💆🏻‍♀️

taktotedanie
14. máj 2024

@paola881 ani tep by som si tym nemerala
Ked chce vediet kolko je hodin kludne

beataxxx
14. máj 2024

Apple Watch maju apku ekg, aj som to skusala, len to musi byt snimane v kombinacii s telefonom a moc presne to asi nemoze byt…..ak chces mat domace ekg, tak si kup Omron complete, je to tlakomer s ekg, ale tiez to funguje len s apkou cez mobil, to je spolahlivejsie

taktotedanie
15. máj 2024

@beataxxx nie je ani to spolahlivejsie

beataxxx
15. máj 2024

@taktotedanie svagrina je kardiolog a povedala, ze z tych domacich ekg je to asi najlepsie riesenie, aj cenovo dostupne, jasne ze to nenahradi ekg na klinike, ale otazka znela, ze ktore hodinky a odpoved, ze ziadne🙂

taktotedanie
15. máj 2024

@beataxxx lebo je to blud preto