EKG hodinky bez potreby spárovania s telefónom
Take čo netreba prepojiť s telefónom.
Za rozumne peniaze.
Máte niekto take s ktorými ste spokojný?
Kľudne dajte fotku
Ide hlavne o to EKG
EKG a hodinky ? To snáď nie 😅
@taktotedanie Defik nám vyhodí Dg iba pokiaľ si to nastaviš . V 90% to nikto nepoužíva nakoľko stačí minimálny pohyb a hneď sú tam zmeny . Takže vždy sa hodnotí lekárom , nikdy sa neberie Dg čo napíše stroj 🙂
@paola881 tak u nas vyhadzovalo diagnozu stale napisala som to vseobecne, pisala som predsa ze to v uvahu neberie
Kazdopadne hodinky na ruku a kvalitny ekg zaznam je totalna ale totalma blbost
@taktotedanie ja si skôr myslím , či ona nemyslela tep 🥲🤔 lebo EKG a hodinky ? Veď to nemá ani hlavu ani pätu 😬💆🏻♀️
@paola881 ani tep by som si tym nemerala
Ked chce vediet kolko je hodin kludne
Apple Watch maju apku ekg, aj som to skusala, len to musi byt snimane v kombinacii s telefonom a moc presne to asi nemoze byt…..ak chces mat domace ekg, tak si kup Omron complete, je to tlakomer s ekg, ale tiez to funguje len s apkou cez mobil, to je spolahlivejsie
@beataxxx nie je ani to spolahlivejsie
@taktotedanie svagrina je kardiolog a povedala, ze z tych domacich ekg je to asi najlepsie riesenie, aj cenovo dostupne, jasne ze to nenahradi ekg na klinike, ale otazka znela, ze ktore hodinky a odpoved, ze ziadne🙂
@beataxxx lebo je to blud preto

Ziadne hodinky ti nespravia kvalitne ekg a udivuje ma ze vobec niekto tomu veri
Ak by to bolo presne tak mozme z nemocnic ekg pristroje rovno vyhadzovat z okien na ulicu a ludia by v nemocniciach kardio jiskach atd chodili s hodinkami na ruke
Dokonca aj ked sa nataca ekg na klasickom pristroji vyhadzuje diagnozu, na ktoru sa ziadny lekar ani len nepozrie a vyhodnocuje lekar ekg
Ak mas problem chod na vysetrenie a nie minat peniaze na nejake blbe hodinky, na ktore nebude a nieje spolah!!