Edenred v McDonald's

12. nov 2024

Edenred platí stravenkova karta aj v mekači ?

vanilkovazmrzka
12. nov 2024

Ano v mekaci platia snad vsetky druhy kariet a gastracov

gabikaa96
12. nov 2024

@vanilkovazmrzka gastro lístkami sa v mekáči (teda aspoň kde ja pracujem) sa už od januára platiť nedá,ale gastro kartou áno

vanilkovazmrzka
12. nov 2024

@gabikaa96 tsk papierove listky uz asi ani neexistuju tak ja gastracmi myslim proste toe gastro karty

e1i
12. nov 2024

@vanilkovazmrzka gastrolistky nie. Iba gastrokarty

e1i
12. nov 2024

@vanilkovazmrzka existuju

zic
12. nov 2024

Ja len nevyziadana rada - vies, ze mozes poziadat zamestnavatela, aby ti posielal peniaze namiesto dobijania karty (a problemy s tym spojene)? A peniaze beru vsade...

janagem
12. nov 2024

@zic možno nemá gastro normálne stravné ale ako bonus od zamestnávateľa. Napríklad jeden z bonusov čo môj zamestnávateľa, je že za isté obdobie ti pošlú určitú čiastku na stranu kartu ako bonus za odpracované dni. Ale posielajú to len na stranu kartu. Mesačné stravné mi chodí normálne na účet.

zic
12. nov 2024

@janagem a preco to preboha robi zamestnavatel? Ma z toho nejake danove ulavy? Neviem si predstavit, aky na to ma dovod. Len samotne posielanie penazi na gastro kartu predsa neurcuje, ci budu danovo uznatelna polozka... ci sa mylim?

janagem
12. nov 2024

@zic dám ti kontakt na naše hr? :D takto je tento benefit dohodnutý v kolektívnej zmluve. Ak nechceš ani túto čiastku na stravnu kartu, môžeš si vybrať iný benefit - ako napríklad príspevok na lieky, alzu, etc.

autor
12. nov 2024

@zic nie.taka možnosť nie je ,vraj iba na kartu alebo nič nebude

autor
12. nov 2024

@janagem áno mam to ako stravu mimo vyplaty

janagem
12. nov 2024

Ja bežné platím v McDonald's edenred kartou a v pohode 🙂