ahojte...chcem Vás všetkých upozorniť na e-shop www.naseslovenske.com/...objednaný a zaplatený tovar vám nepošlú... telefón vypnutý...na správy neodpovedajú. mne odpovedali až po tom, čo som od nich začala pýtať peniaze späť za nedodaný tovar, avšak ich odpoveď bola, že tovar mi bol zaslaný... na svojej fb stránke zablokovali všetkých nás, ktorých okradli o peniaze a ktorí sme v diskusiách reagovali na ich správanie, či už upozornením ostatných ľudí alebo negatívnymi hodnoteniami... budem rada, ak sa pridáte do fb skupiny Eshop nase slovenske, podvody nespokojni zakaznici...začali sa tam zbierať ľudia, ktorí boli týmto e-shopom podvedení, chceme nájsť čo najviac podvedených ľudí, aby sme mohli podať hromadnú žalobu...
POŽADOVANÁ STRÁNKA NIE JE DOSTUPNÁ
OSPRAVEDLŇUJEME SA, ALE ZADANÁ WEBOVÁ ADRESA UŽ VIAC NIE JE DOSTUPNÁ.
toto uz tam nabehne
Toľko negatívnych recenzií a aj tak ste im poslali peniaze? Čo dodať 🤦♀️
https://obchody.heureka.sk/naseslovenske-com/re...
Mne od nich dnes prisli ruska v pohode...
@dopolbokaodrata bohužiaľ, nehľadala som recenzie a rovnako veľa ďalších ľudí..nikdy som nemala so žiadnym eshopom problém...dokonca ani s aliexpresom a amazonom...z amazonu prišla zásielka za 2 dni od objednania.
@missviolet a kedy si objednávala?
@misiatko81 kedy si objednávala? veľa ľuďom čo sa dožadujeme svojho tovaru vraj už dávno odoslaného nechcú poskytnúť ani ref. čísla zásielok...a dnes jedna babenka volala kuriérskej spoločnosti, cez ktorú posielajú a tam povedali, že fyzicky od nich zásielky neprevzali...
Aj mne dnes od nich prisla zasielka a som spokojna. Trvalo to sice dlhsie, ale prisla. Objednavala som 18.3.
@geokatka 2 tyzdne dozadu
@jenny
@missviolet možno ste mali len šťastie...niekomu možno z času na čas pošlú
@geokatka 19.3. som objednavala
Pripajam sa k negativnej recenzii. Tovar sice poslali, neprebrali sme ho, nakolko ruska poslali snad po dvoch mesiacoch od objednavky...teraz sa neozyvaju,peniaze nevracaju...
Ja objednávam stále a vždy všetko prišlo, aj tovar som menila za väčší a spokojná som veľmi aj kamarátky.
Musím potvrdiť zlú skúsenosť. Priznám sa, že som si pred objednaním tovaru neoverovala recenzie, ale moja skúsenosť s komunikáciou s nimi je veľmi zlá. A to neviem, či sa vôbec dočkám vrátenia peňazí.
Aj mna oklamali o 25,99€. Nenapadlo ma citat recenzie nakolko som od nich 2x uz objednala a objednavky prisli. Teraz im denne volam, pisem maily a totalna ignoracia. Peniaze schrabli, napisali mi, ze obj. odoslana a nic. Vyhrazam sa im aj SOIkou a nic, ani obraz ani zvuk 😤😤
mne akurat dnes od nich prisli a aj kamoska objednavala a tiez prisli