Zdravim maminy, chcem sa spytat, ci ste niektora citala e-knihu Skrotenie neporiadku od Anny Brtkovej. Co na nu hovorite? zaujima ma Vas nazor, ci sa ju oplati precitat a ci tie rady stoja za to. Dakujem vopred za odpovede🙂
Akurat som precitala recenzie na tu japonsku knihu Kuzelne upratovanie, ci si poslala link, a vyzera zaujimavo. Celkovo mam dojem, ze teme "rozumneho upratovania" sa venuje velmi malo ludi. Asi nikto nema cas, vsetci upatuju od rana do vecera🙂 ak mate este nejake tipy, sem s nimi🙂budem povdacna...
@tanicka21 super tema.... pls ako to funguje,ked si kupis e-knihu,to ju mas pristupnu len na jednom zariadeni alebo fungujes cez nejaky ucet? (Mozem mat na mobile I tablete? Ked vymenim za novsi model,pridem o nu?) Som zatazena na knihy,ale pri malej je jednoduchsie citat na tablete,kedze nepotrebujem dodatocne svetlo,no zatial takto citam len blogy 😀
@janinah o tejto knihe som uz citala chvalu, ale mna odradza to,ze ak som spravne pochopila,tak zakladom je mat malo veci, postupne povyhadzovat haraburdy...a to sice ma logiku,len ja som strasny "skrecok" v tomto a je mi luto vyhodit/predat, este mozno by som zniesla darovat,ked viem,ze niekto potrebuje....ale zas "za chvilku" budem potrebovat mozno aj ja opat - napr. vecicky pre babo vyuzijem este pre druhe al pockaju na sestrino...ved "jest to nepyta"....
@tanicka21 este k teme upratovania/ poriadku odporucam prestudovat toto forum http://www.pojdte-dal.cz
@maria117 jesť to síce nepýta,ale časom to vybledne,nebude moderné /kto by už dnes dával napr. klasické čipkované perinky/,zimná kombinéza bude vekosťou tomu ďalšiemu dieťatku dobrá v lete 😉 nebude lepšie popredať,darovať čo sa ešte teraz využije a tomu tvojmu ďalšiemu drobcovi kupovať potom? / z druhej ruky sú krásne veci,ved deti rastú rýchlo/a či vôbec to ďalšie dieťa bude ......ale ja tiež čoto odkladám- knihy a niektoré hračky po mojich deťoch už pre vnúčatá,sú to veci,aké dnes už nekúpiš....ale rob ako myslíš,kým ťa haraburdy a zbytočnosti neprevalcujú.... 😀
Nemam skusenosti s e-knihami, takze neviem ako to funguje.Pri tej knihe Skrotenie neporiadku pise autorka na blogu, ze posle pdf na mail. Blog sa vola manazmentdomacnosti.sk, celkom je zaujimavy.Som zvedava, ako casto bude autorka pridavat nove prispevky. Nejake tipy na efektivne rozdelenie casu co sa tyka domacnosti a rodiny su aj na blogu a fb strane lifereset.sk, tuto stranku mam rada, tyka sa celkoveho restartu a noveho pohladu na zivot jednej rodiny.
@tanicka21 Sice, uz ubehol nejaky cas odkedy si to pisala, ale zaujalo ma o com tu diskutujete. Nieco na temu upratovanie a tipy na FB www.harmonickebyvanie.sk 🙂
Tú nepoznám,ale mám túto a odporúčam
http://www.martinus.sk/?uItem=204210