E.coli a Ciprofloxacín

monca1109
29. okt 2017

Nasli mi v moci asi pred 2 tyzdnami e.coli,teda vraj som na hranici,tak som dostala atb Augmentin,lenze nezabrali . tak mi lekar predpisal Ciprofloxacin ktory beriem uz 4.den, ja ale rozdiel necitim, a to uz by som asi mala alebo nie? Mam sa opat vratit k lekarovi? Som zufala,neviem co dalej. 😢

vest
30. okt 2017

V lekarni treba kupit Urinal akut forte a v DM drogerii vitamin C,taky prasok v bielej krabicke a davkovat si ho v nadmernom mnozstve aj 4x denne,cim sa okysli moc a bakterie sa vynicia.to moze byt do 2 tyzdnov. Augmentin nie je podla mna na e.coli.Lepsi je Zinat.Ciprofloxacin by uz mal zaberat.a k tomu urcite probiotika.mavala som tento problem casto.

monca1109
autor
30. okt 2017

@vest dakujem ti,vyskusam ten C vitamin z DM,ciprofloxacin beriem uz 5. den a necitim zmenu ziadnu,som z toho sklamana. Co sa tyka probiotik beriem ich spolu s Atb. Len ma trapi preco tie atb nezaberaju 😔

vest
31. okt 2017

@monca1109 a ake mas priznaky?najviac pomoze ten Urinal akut forte od palenia,ja ho vzdy vyuzivam cely aj ked uz nemam priznaky,aby sa to nevratilo o par dni.a este mi pomaha urologicky caj Herbex aspon 3litre denne

monca1109
autor
31. okt 2017

@vest to palenie po moceni ma trapi stale,urinal a urologicke caje uzivam stale kazdy den,ale necitim zmenu po tych atb a nerozumiem tomu ako to je mozne. Vo stvrtok planujem zajst k urologovi co mi na to povie on 😔

kp7333
1. nov 2017

Moze ist aj o gynekologicky zapal. Tiez sa moze prejavit problemami pri moceni. Teba si dat urobit vyter na gynekologii.

dokeluuzjetiez
10. dec 2018

ciprofloxacin mi doktor ordinuje vždy, ked k nemu prídem ako najatý..už som ho upozornila aby mi ho nepredpisoval, nikdy si nedá povedať.naposledy ma varoval, že keĎ HO NEBUDEM BRAť IDEM NA TRETRACYKLíN ALEBO DO šEPITáLU NA INJEKcie..no...a moje stavy pri nom???? totálne skleslá nálada, krče v bruchu, hnačka, bolesti v ladvinách a totálny úpadok čo sa týka energie v tele...je to čisté svinstvo, povodne to bolo chemoterapeutikum na rakovinu, lenže farma firmy nezarábali dosť a tak ho preklasifikovali na ATB. v juni tohoto roka o tomto lieku rokovali v europskej liekovej agentúre, nakolko mnohým ludom v europe spôsobilo uzivanie tohto lieku strasne utrpenie a zvyzuje sa ze tento liek bude zo zoznamu povolenych liekov vyradeny tak ako sa to uz stalo v USA...lden otazka kolko to este bude trvat pri byrokracii v bruseli....takze ak nechcete ostat mrzaci na tele aj na duchu radsej to nejedzte, ja som si uz objednala koloidne striebro, nemam na tie chemicke svinstva energiu a ani na hadanie sa so svojim doktorom.