Ahojte, potrebujem poradiť kde kupim dobre džínsy, keďže som nízka mam niečo okolo 158-159 a stále su mi dlhé. Mam trosku boky čiže bežne mi sedia L niekedy M hlavne kvôli bokom. Hľadám niečo pohodlné, väčšinou je to všetko materiál v ktorom je sa ťažko pohnúť :D kde kupujete alebo objednavate. Ďakujem 🙂
Bonprix ma rozne dlzky, ma tam vo filtroch "kratka postava", da sa tam vybrat. Vyskusas, nesedi, vratis, vratia peniaze... Ja som naopak vysoka a vyhovuje mi, ze maju aj dlhe dlzky. Vyskusala som niekolko ich dzinsov a nasla som si vyhovujuci strih a ten kupujem uz viac rokov za sebou.
Ja mam 153 cm a vsetky nohavice som si musela dat skracovat. Teraz som si kupila pred par dnami v tescu rifle a na moje veelke prekvapenie su mi akurat. Pekne mi aj formuju postavu, drzia boky na mieste, nic mi nekysne do stran 😀 a aj hybat sa v nich da pohodlne, cupnut k detom na ulici a tak. Velmi som spokojna
mam 162, a bezne kupujem v C&A s oznacenim short, alebo aj z Tesca mi sedia
Mam 160 a kupujem si rifle väčšinou v tescu alebo potom detské veľkosti😅
mám 158cm, kupujem v C&A s označením K na štítku ☺️
@anonym00000 lenže do detských veľkostí sa žena so ženskou postavou,t.j. stehná + zadok nevojde😐 viem o tom svoje, výška 157 a ani pri hmotnosti 50 kg som sa do detských nevosla
Bežne nakupujem v h&m, c&a, obcas aj Tesco, 34/xs mi vzdy sedia pri mojej vyske 162cm. Pripadne ak ti nevadi vyssia cena, môžeš si kupit hocijake značkové, ktore su cislovanim uplne prisposobitelne tvojej postave, napriklad Levi's
ja zvyknem ked tak v HMku kupovat tie mi tak sedia ze ich netaham este za sebou 🙂
A tie co nakupujete v tescu tak si ich aj skusate alebo to uz mate v oku? Lebo teda skusala som si tam aj ja nejake pozerat ale co ja viem, ze by ma nejako oslovili, mne to pride take bez tvaru ako keby.
@pavla013 ja mam 150 a kupujem dcére a poziciavam si 🤣🤣