Ahojte poprosím vás stalo sa mi to nadránom
Dvojročná dcéra spala vedľa mňa a zobudila som sa na jej silné vzdychanie fnukanie jemný plač "zo sna" .. trvalo to dosť dlho priložila som jej ruku na hruď srdiečko jej bilo ako o závod. Stuchala som do nej jemne som ňou triasla ale nedala sa zobudiť. Takto to trvalo aj desať minút kým napokon s plačom vstala. Neviete čo to môže byť ? Zažili ste to už niekedy ?
@sunny8 nasa to mavala ked bola mensia a teraz v karantene sa jej to vratilo, ma 4 roky, urcite nebudit, len sk ta vola tak pritulit, aspon u nas to takto funguje (doktorka pdporucila).an dnes v noci som sa zobudila na plac a krik pridla do izby a spala, ostala som chvilu s nou a preslo jej to.
Nocna mora, este v pohode ked len fnukala. Nas niekedy doslova vrieska narieka a hadze sa na vsetky strany. Uz ho radsej ani nebudim lebo sa stavalo ze potom este vrieskajuc akoby namesacny behal po byte a bol uplne mimo. Potom sa preberie a zas je uplne normalny.
@sunny8 nemala si ju nasilu budiť, treba ju v takomto stave nechať kym sa preberie sama, ak by mala volake intenzívnejšie prejavy napr. plač, kopala by okolo seba a pod. Keby si sa ju pokúšala zobudit, mohlo by sa to este zhoršiť. Len bud pri nej a hladkaj ju, pokojným hlasom sa prihovaraj. My sme tymto prešli so synom, mal niečo ako živé sny, neskor nočný des. Trvalo to niekoľko mesiacov a same to odznelo.