Dvojitý život - poraďte mi

misenkoskolka
30. apr 2018

Zijem s rozvedenym muzom mam syna priatel nie je jeho bio otec...baby poradte mi...jeho ex zije v jeho dome,ma dve dospele deti nad 20 rokov...zo zaciatku chodil na vikendy k sebe donov cize aj ked bol rozvedeny vikendy travil vo svojom dome s ex,hadali sme sa preto velmi...napokon to zmenil a isiel tam len ked bolo treba bieco vybavit ..spaniu tam sa vyhybal..decka ma take ze nas so synom neprijaku cize zakazali mu nas tam vodit ale ved aj taj by som ja isobne tam nesla problem nastal nedavno zacal rozpravat ze sa tam chce vracat naor grilivat normalne na vikend mne to vadi tu s nami zije a tam bude zasa zit svoj druhy zivot poradte mi ako by ste to riesili nevadilo by vam keby tajto partner chodil spavat sixe k sebe ale v dome so svojou ex?je to normalne?????

vnimali..vy same doma a muz niekde s ex manzelkou a dospelymi detmi

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snehuuulienka
30. apr 2018

Podla mňa je niečo medzi nimi...Nemá s ňou stale niečo ??

pribinak
30. apr 2018

No nechce sa mi veriť, ze tam chodi spávať len tak. To je tažko uverit

misenkoskolka
autor
30. apr 2018

Keby mal male deti a chodil by na vikendy musela by som suhlasit lebo my zijeme hodinu a pol od jeho dalsieho domova ...len toto su uz dospele deti preto sa mi to nepaci...predtym mi dal za pravdy ze to chape spat tam prespal .len deti mu robili zle ze oni su rodina nie my....

misenkoskolka
autor
30. apr 2018

A vyzera to tak ze to robi preto lebo ho citovo vydieraju...s ex si nemyslim ze nieco aa lebo je zavisla na alkohole...

misenkoskolka
autor
30. apr 2018

Chcela som vediet ako by ste to riesili vy? Naor teraz v piatok odide rano a vrati sa v sobotu neskoro vecer s tym ze budu grilovat...a je jasne ze aj ex bude s nimi...ja to neviem pochopit daju si sobotnajsi obed ugriluju si a potom sa vrati k nam

misenkoskolka
autor
30. apr 2018

Ma tam kamaratov znamych jednoducho domov ...taha ho to tam ...asi su to dva zivoty ktore chce zit...my asi nikdy nebudeme normalna rodina respektivne vzdy nad nami vyhraju

sissy27
30. apr 2018

@misenkoskolka hmmm tento príbeh tu už bol, že?
Pozri, buď ti ten chlap vyhovuje alebo nie a podľa toho sa zariaď. On nemá dôvod niečo meniť, on je spokojný, to ty máš problém.

misenkoskolka
autor
30. apr 2018

Nemozem si pomoct ale nevidim buducnost v tomto vztahu ...neviem ako z toho von ako si to ujasnit v hlave...pivedala som mu nech si ide aj kazdy vikend ale nech si memysli ze ja ho budem doma cakat ked on prespava pod s trechou s ex ja mozem ist von napr na kavu s kamaratom to sa mu uz nepacilo on ze si tiez najde kamosku na kavy

misenkoskolka
autor
30. apr 2018

Baby ako zistim co medzi nimi este je?

misenkoskolka
autor
30. apr 2018

Nie este som nepisala sem diskusiu

sissy27
30. apr 2018

@misenkoskolka pred pár dňami bolo všetko inak a mala si dcéru a dnes máš syna...
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kriza-vo-vztahu-odisla-som/
A na milión percent som tu už tento dnešný príbeh pred časom čítala, možno z iného nicku...

beky1813
30. apr 2018

Je dobre si pamatat, co si vymyslas, aby to znelo vierohodne

misenkoskolka
autor
30. apr 2018

Mam len jedno dieta a to syna ....

moonlight1210
30. apr 2018

Tychto pribehov so zlou stylistikou a tym podivnym odskokom na konci uvodu som tu v poslednom case videla viac.

zuziqua1
30. apr 2018

Jeho vlastne deti su a maju byt pre neho vzdy na prvom mieste, teda aj pred vami. Lebo su jeho a boli v jeho zivote skor. To musis akceptovat. Nesnaz sa ho chciet len pre seba, lebo on ma este jednu rodinu, aj ked byvalu. To je fakt.

montemotherone
1. máj 2018

@misenkoskolka hmm, teraz neviem, kto je v tomto príbehu "ex" 🤔 Chlapík ťa pekne vodí za nos. Nuž, nabudúce si treba nájsť slobodného bez záväzkov. Minimálne tomuto problému sa vyhneš. Mám známu, ktorej sa manžel od frajerky takto vrátil po 3 rokoch. Sú síce rozvedení, ale žijú spolu ďalej.

beky1813
1. máj 2018

@misenkoskolka ale ako rychlo si tu diskusiu zmazala 😂

zenaajmama
1. máj 2018

Ja nerozumiem prečo by si tam nemohla ísť s ním? ,chlap ktorý si ta nezastane ti je na čo? My máme s mužom obaja deti aj s predchádzajúceho vzťahu.No každý sa musel naučiť akceptovať ze my sme jeden pár, takze kde nie je vítaný jeden, tam neide ani druhý.

salfusco
1. máj 2018

Kraviny,zvasty,bullshit...pekny sviatocny den prajem a menej vypisovania volovin

jurkaa
1. máj 2018

Haha toto je dobre !!!! ;)

janinah
1. máj 2018

Aby si on teba nemohol doviesť do vlastného domu,lebo mu to deti zakázali? on nechce,o to ide.....toto nemá budúcnosť,tebe to bude vadiť vždy a on sa nezmení,čím skôr to ukončíš,tým skôr si budeš môcť hľadať normálneho chlapa bez problémov a možno aj bez záväzkov

lindusss2016
1. máj 2018

Tento pribeh tu bol veruze prednedavnom a vtedy tam este prespaval cele vikendy, tusim.

ankare
1. máj 2018

Vykasli sa na neho...

eliska13
1. máj 2018

@misenkoskolka ty si uz nedávno písala nie o takomto probléme?Vadilo by mi to

oli18
1. máj 2018

Nájdi si seberovného. Si mladá a nejaký 50-tník, ktorý prežil cez 20 rokov v manželstve - to sa nedá len tak na to zabudnúť kvôli tebe. Okrem toho mi pripadáš veľmi detinská, naivná. Zrelý chlap nepotrebuje vedľa seba nevyzreté dieťa, jedine ak na sex a aby dokázal okoliu, na akú mladú on má. Ten vzťah nemá perspektívu, čím skôr ho ukončíš, tým lepšie pre teba. A že jeho žena pije? No veľa žien sa dá na alkohol práve kvôli nezhodám v manželstve. Možno chcú jeho deti matku z toho dostať, preto ho ťahajú na víkendy domov. A on si trocha užije, veď ako rozvedený oficiálne môže a nakoniec sa vráti k pôvodnej rodine natrvalo. On sa totiž od nej rozvodom neodstrihol.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
1. máj 2018

u mňa by to bol dôvod na rozchod...

deti95060810
1. máj 2018

@miriam11 nikdy som nechcela chlapa s deckom.... poznám sa, tak načo trápiť ešte aj ostatných...

nina55
4. máj 2018

@misenkoskolka no ja to vidím tak, že ty si ťažká manipulátorka a z tvojej strany je tam skrytá túžba mat moc nad týmto mužom. Nemôžem pochopiť, prečo mu nedáš jednoducho pokoj. Presne si vedela, že muž s ktorým správaš má deti a bývalú ženu. Co si si myslela? Zrazu sa objavis a začneš mu rozkazovať kde bude, co bude a kedy bude. Môj názor je, že by si mala v prvom rade zmeniť seba a držať na uzde svoje Ego. Tento tvoj vzťah sa následkom tvojhosucasneho postoja môže rozpadnut, ale rovnako na tom budú aj tvoje budúce vzťahy ak na sebe nebudes pracovať a ovladnes svoju skrytú manipuláciu, ktorá je z tvojej strany. Ak budeš mat záujem, môžem ti hodiť do správy potrebnú literatúru, ktorá ak budeš vytrvalá pomôže zlepšiť tvoj osobný život =dovolím si tvrdiť, že ho obráti v pozitívnom zmysle naruby. Veľa šťastia