Dvíhate "súkromné číslo"?

rozala111
18. júl 2012

Ahojte, pred 2 týždňami ma otravovalo niekoľkokrát denne číslo, ktoré nepoznám a bolo aj v správach, že to nemáme dvíhať. Trvalo to 2 týždne, teraz mi od včera volá "súkromné číslo", nedvíham ho, chcem sa spýtať, zdvihli by ste to? Ja si myslím, že ak niekto niečo chce a ja ho zruším, veď sa to clear dá zrušiť, ak je to seriózny človek. čo by ste robili vy na mojom mieste?

bodka13
18. júl 2012

dvíham aj súkromné aj neznáme čísla -nemám s tým žiaden problém ,však môže volať aj niekto známy z cudzieho telefónu a aj ja dosť často volám z utajeného čísla,keď nechcem aby volanému ostalo moje číslo 😉 ....pokiaľ zistím,že na nejaké číslo upozorňovali v správach a pamätám si ho,tak to nezdvihnem

luciferkax
18. júl 2012

Neviem,nechápem, prečo to nedvihneš 🙂 hádam sa bojíš? :D možno sa ti chce njiekto dovolať, ani nevie o tom, že má zapnuté CLIR a ty nedvíhaš. Bežne volám z CLEAR hlavne ak volám na interáty a cuzdím ľudom, nevidím na tom nič zlé... Dvihnem, poviem, čo si myslím, končím. KDE JE PROBLEM?

ichbinich
18. júl 2012

Dviham. Lebo su telefony, ktore volaju ako sukromne cislo, ked sa vola zo zoznamu hovorov. Ked vyberies cislo z kontaktov, normalne ukaze cislo. Ja uz viem, ze mne mama vola "utajeno", lebo ma nehlada v kontaktoch, ale iba v poslednych hovoroch.
A ked by ma niekto otravoval, tak ho pekne poslem tam, kde patri 😉

sisaka
18. júl 2012

nie neviham - nedviham ziadna cisla, pri ktorych nepoznam cislo, alebo meno volaneho, alebo sa mi cislo nezobrazuje, ak tato osoba nieco potrebuje ma moznost nechat odkaz a ja sa rozhodnem, ci zavolam nazad, alebo nie. Zvacsa su to len kadejaky "predavaci", charity, kreditne spolocnosti, ankety ....

latvia
18. júl 2012

nedviham, ak niekto nieco chce a nedviham, moze poslat sms 😝

katren
18. júl 2012

@rozala111 tak teda nechapem, aky suvis ma otazka s materstvom a tehotenstvom ale budiz.... 🙄
dviham, niektori moji priatelia maju "skyte cislo"

rozala111
autor
19. júl 2012

@katren ahoj, ja zase asi nechápem tvoj dotaz, som v diskusii s témou "Voľné - o všetkom možnom" - sú tam napr. témy o výpredajoch, veštice, žehličky, a podobne, tak si myslím, že je to pokec o všetkom možnom

rozala111
autor
19. júl 2012

tak som to zdvihla a div sa svet - bolo ticho a nik sa neozval, čiže sa potvrdila moja predtucha o nedvíhaní, že je to len niekto, kto nemá čo robiť.

amabilis
19. júl 2012

@rozala111 Pokud by to byl nějaký dealer nebo prostě někdo, kdo takhle otravuje lidi, tak by se číslo objevilo na internetu. Já takhle našla dva zmeškané hovory. hned jsem naťukala číslo do googlu a objevilo se tam spousta informací o telemarketingu různého druhu z daného čísla. Takže jsem si to číslo uložila pod názvem Telemarketing a když se mi pak zobrazí na displayi, neberu to.

rozala111
autor
19. júl 2012

@amabilis no tak som našla číslo spred 2 týždňov, ale toto má len označenie sukromné číslo, takže sa mi nedá zistiť, kto to je.

nela82
19. júl 2012

@rozala111 dviham,nemam s tym problem 😉

amabilis
19. júl 2012

@rozala111 U tohohle čísla taky nebylo vyloženě napsáno, čí je, ale byly na něj na netu stížnosti v různých diskuzích. Takhle jsem to myslela.

rozala111
autor
19. júl 2012

@amabilis aha, len tu neukazuje žiadne čislo len slovo "súkromné číslo"

ange_de_la_morte
19. júl 2012

zdvihám všechno, zjistím o co jde a buďto položím a nebo vyřídím, když už moje číslo má tak se nedozví nic nového když mu to sama neřeknu

ivanap211316
20. júl 2012

@rozala111 nedvíham zasadne sukromne čísla, ak niekto ma čisty umysel, nema dovod sa schovat za utajene číslo, v opačnom prípade považujem volajuceho za nedoveryhodnu osobu , ja si číslo neschovavam, nepotrebujem sa schovavat. ono už ten fakt, že si to niekto utají neveští nič dobre 😉

strawberry17
20. júl 2012

zasadne nedviham ani zatajene cisla ani nezname 😝

sandrika1986
21. júl 2012

Ja tiež nedvíham utajené čísla, však keď je niekto seriózny a Vám volá, tak nech ukáže svoje tel.číslo a nie, že ho bude utajovať. Je veľa podvodníkov alebo prieskumov, čo sa snažia dovolať 😉

szabolcs5535
23. nov 2015

A čo je na tom ? Ja zvyknem volať niekedy z utajeného ale preto aby im neostalo moje číslo lebo to zneužívajú.

gretocka
23. nov 2015

dviham, ked je to nejaky telemarketing, mozem vzdy povedat, ze nemam zaujem a cas. Mam uz dve cisla, ktore ma otravovali opakovane a nepomohlo slusne povedat, ze nemam zaujem, tie mam ulozene v adresari ako "nedvihat 1 a 2". ale vola mi dost vela ludi a aj mojho manzela zhanaju obcas cezo mna, takze si nedovolim nedvihat len tak....
ina otazka je volanie naspat.... tak premyslam a poriadne citam cislo ked idem volat na nejaky zmeskany hovor.

vierka74
24. nov 2015
Používateľ vierka74 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vierka74.

ja tiez nezdviham sukromne cisla