Dnešný zážitokz doobedia:
pri Lidli staršia pani zakopla, spadla a podľa pvšetko má asi zlomený členok. Okrem toho dooskierane celé dlane, polámané nechty.
Telefón v kabelke vybitý. Volám teda 155. Pani diktuje cislo, prosím má, aby som zavolala dcére. Príde sanitka, pani ide na Karamare.
Dcére prisaham som volala najmenej 10x. Zakaždým má zrušila. Potom blokla. SMS nedoručena
Teraz mi vola nasraty chlap, čo si to dovoľujem, kto som, čo otravujem jeho ženu a podobne
Hovorím sa ukludni mojko. Tvojej zene odviezli mamu na do nemocnice na Kramare, zrejme zlomený členok.
Prosím Vás, dvíhajte aj cudzie čísla, neubudne z Vás a ani Vám nikto z nosa neodhryzne
Ja toto tiez nepochopim,aky problem je dvihnut? Ved vzdy mozem potom zlozit a bloknut. No uprimne na tvojom mieste by som po tretom pokuse pisala sms
po 1-2 pokusom by som napisala sms ..a problem by bol pre mna vyrieseny
@pribinak a aká bola jeho reakcia nakoniec?
Najblizsie napis SMS ako prvu. Tiez nerada dviham cudzie cisla. Dnes omyl (nejaku pani Lipovsku alebo Litovsku volali, mam take cisli, co sa lahko prehodi 1 cislo), zvycajne bankovi alebo mobilni otravovaci, pogooglim, zablokujem.
Keby mi fakt že niekto volá 10x tak isto zdvihnem, práve z takého dôvodu, že či sa čosi nestalo
@matvejka125 povedala som dôvod telefonátov a zložila som mu, takze neviem
Teraz sa mi muž smeje, že ešte bude telefonát že som svokre ukradla aspoň 100 eur 🙈🙈🙈
mne sa stalo podobne, pred rokmi. Pracovala som v knižnici, tesne po obede prišiel starší pán čítať si ako pravidelne noviny. Po pár minútach zreteľne vydýchol, bohužiaľ naposledy. Záchranka, policajti, koroner. Stará kolegyňa ich poznala, tak utekala pre manželku, bývali neďaleko.
Babička prišla, zrútila sa, kľačala pri tele, plakala srdcervúco, kým sa čakalo na koronera a potom na pohrebnú službu.
Zataiľ som vypátrala jeho syna, volala som, zdvihol vnuk - nechala som odkaz, aby ked príde tatko alebo mama domov, ihneď volali na číslo, že je to súrne. Tri hodiny ani ťuk, darmo som volala opakovane, urgovala, prosila aby prišli, že ich mama potrebuje. Nechcela som vyblafnúť hneď čo sa stalo, ale potom som sa už nasrala, a keď zdvihol už hádam na 8. pokus, tak som mu dosť hrubo povedala niečo v zmylse, že či si myslí, že si robím prdel ?! Počujte pán B., zomrel váš otec, vaša mama sa tu zrútila, sanitka, policajti, pohrebáci, tak si zdvihnite riť a okamžite sa prídte postarať o mamu. prišli po hodine, medzi dverami len zazrel na mňa, mamu odviedol a ani mú.
Tebe ďakujem že si pomohla a postarala sa. Ochhh, cudzí ľudia sú milejší, ako vlastné deti....
Stalo sa nám, aj že ked sme sedeli na lavičke pri paneláku, prisadol si starý sused, po chvíli mu prišlo zle, tak sme volali sanitku , všetko postrážili, vysvetlili lekárovi aj jeho žene keď počas ošetrovania prišla z obchodu.
@pribinak tak 10x by som nikomu nevolala, rovno ako by nedvihla jej napisem co sa deje 🤷🏼♀️
Ale ano ja dviham vsetky cisla a potom pripadne dodatocne zablokujem ak ide o nejaky telemarketing a podobne, ale s takymito vecami mi volaju naozaj minimalne.
Ešte tebe vynadal .ach ...
@kristinapetronela ešte čakám telefonát, že kde má svokra 100 eur 🙈🙈
@pribinak nie nadarmo sa hovori, ze za dobrotu na zobrotu. Ty si spravila spravnu vec, ze si pomohla tak, ako si vedela. To, ze panicka nedviha cislo je bezna vec dneska, ale zablokuje Ta? A pockame si na rozuzlenie, ze ci Ti este panko zavola, ze si jej nieco slohla 🙈
@muchotrafka298 🙈🙈
Staci, ked pride na pretras dvihanie neznamych cisiel na MK a 90% bystrych hlav s prehladom nedviha nezname cisla a este su na seba naramne pysne🙈😂😂😂 Mna to uz nezaskoci🤷♀️ damy maju pocit, ze ich osoba na druhej strane pohryzie. A darmo mozes vysvetlovat, ze moze ist o zivotne dolezity telefonat, damy ta zadupu pod ciernu zem. Mala si sa spytat, ci jeho zena nevystudovala vysoku skolu zivota na MK🤦♀️🤷♀️ A co je tamto za chlapa, ze takej jednoduchej osobe este robi telefonistu, to uz vobec nepochopim....
@ddaassuullaa vieš čo? Nemala som záujem sa s ním vykecavat, oznámila som mu čo sa udialo a zložila
Lebo začínam veriť že mi ešte zavola kde má teta 100 eur
no vcera ma tak do nepricetna vytocilo nezname cislo ze nemat deti (kvoli ktorym zdviham nezname cisla) tak tiez uz v zivote nezdvihnem. a to ja som miernej povahy.
tiez som roky nezdvihala ale teraz uz mam starsich rodicov a male deti tak dviham kvoli nim ale zatial to bol len vzdy niekto extremne otravny.
@ddaassuullaa nie zlatko, ona ma Google university 😂 Mna uz neprekvapi nic. ALe aj tak nerozumiem tomu, ze nedvihnem naschval cislo, cloveka zablokujem bez toho, aby som vedela co chce.
@pribinak preboha nie, to bolo v ramci srandy, pozname, aki su dnes ludia ze?
@pribinak 🙈 v tom pripade som rada, ze som sa zapojila, dozvieme sa pokracovanie.
...v reale si zelam, aby pan nasiel gule a doma svojej zabrzdenej manzelke povedal, nech si svoj telefon riesi
alebo aj neriesi sama a tebe aby zavolal, ze sa ospravedlnuje za reakciu🙏 stale som naivna a vzdy verim, ze ludia nemozu byt taki tupi, ako sa prezentuju, spravaju
tiez to nechapem, poznam par ludi, co nezname cisla nedvyhaju a ja nerozumiem.....vzdy dvyhnem, ke dje to blbost, polozim, zrusim, ak otravuju opakovane, bloknem.....
@ddaassuullaa ak sa mi ozve, dám vedieť 😊😊
@tamvtme tak toto spravi kazdy normalny clovek, ze ked nevies kto to je, okrem cisiel z Ugandy, Pobrezia slonoviny, Luxemburska co su jasne podvody, zdvihnes, pocuvnes co chce nasledne ked zistis mozes zablokovat, rozny telemarketing, bambusove ponozky, servis okien a pod.
@pribinak oni by Ti mali ruky nohy bozkavat, ze v dnesnej dobe, ked su ludia maximalne lahostajni, si pomohla ich mame/svokre. A nie sa na teba este osopovat a blokovat tvoje cislo.
@muchotrafka298 🤣🤣🤣 ty si zlata
Tí čo zdvíhajú nepochopia prečo druhí nezdvíhajú. A úprimne povedané, tam ani nie je čo pochopiť (píšem to ako "člen tej nezdvíhajúcej skupiny" 🙈 ). Nemám na to žiadne logické vysvetlenie. Robí mi to problém zdvihnúť aj zavolať cudzej osobe a nemám šajnu prečo. Búši mi z toho srdce, úzkosť, panika, stres a skrátka "koniec sveta" v mojej hlave. Nakoľko som ale osoba, čo sa snaží na sebe pracovať, tak som sa v minulosti schválne zamestnala na call centre. Celú pracovnú dobu som len telefonovala a vychádzala z komfortnej zóny. Výsledok, že môj problém to nevyriešilo. Hlava panikári z takejto bežnej veci stále úplne rovnako 🤦♀️ progres žiadny...
Aj keď za mňa teda ak nečakám hovor (kuriér atď), tak prvé zavolanie nezdvihnem. Ale nezdvihnúť opakovane a ešte dať aj mužovi to vyriešiť za mňa, to si fakt neviem predstaviť. Ako nesvojprávna, to nieee... Ale áno, "moja krvná skupina" skôr očakáva stručnú smsku a keď tak následný hovor, a nie opakované vyvolávanie..
Ale si super - krásna pomoc 👍
Mrzí ma Tvoja skúsenosť... Si skvelá!