Ahojte, nema niekyora.z vas nove dvd fiha tralala s baby band,? Je dobré bavi vase drti rozmyslam ci kúpiť malej alebo sa na to vykašľať
@tatranka4 koľko má mala. kamaratkinho chlapca to nebavilo, ale moju veľmi zaujala fiha asi od roka. pozerala to rok a potom som jej kúpila spievankovo ale tomu nerozumela tak sme odložili. Najradšej mala fihu, potom smejko spievankovo neskôr a Jaroš je tiež obľúbený. Ono podľa veku a ako ktoré dieťa vníma. Inak na ulož to stiahneš niektoré, tak skus tak a uvidíš, alebo jej pusti na YouTube, nájdeš zo všetkého trosku a uvidíš ci sa ti oplatí investovať. Ú nás ficala fiha prvé CD aj druhé a to cvičíme s fihou tiež super.
@tatranka4 myslíš ze keď bude pozerať dookola nebude ju baviť.? deti majú radi rituály a opakujúce sa veci. ja som púšťala CD raz denne a vlastne doteraz tak funguje. na YouTube ma tiež vymedzení hodinku rozdelenu v dní. 😊
Fiha bavi deti tak do 3-4 rokov aspon u nas tak. Paci pac to len mozno do 2. Smejko a tanculienka je aj do vyssieho veku aj Spievankovo
Áno je dobré, naša ho pozera