DVD - dá sa dať z PC na USB?

31. dec 2022

Zdravim, nasla som DVD z čias mojej ZŠ. Ako sa dá pozrieť? DVD na tv nemame, na notebooku nemam otvor na cd, dalo by sa to nejako dokúpiť? Alebo dať DVD do starého počítača a v ňom to dať na USB? Dá sa to?

syslik81
31. dec 2022

skopirovat dvd do pc =mas na to xy programov a potom uz len na usb = format mp4 napriklad ..alebo si na to najdi firmu ... googl ti tiez skvelo poradi za niekolko sekund

viestta
31. dec 2022

@syslik81 to je síce pravda, ale keď nemá DVD mechaniku, kde ho strci?

viestta
31. dec 2022

Dajú sa kúpiť externé DVD mechaniky alebo zohnať niekoho, kto ju má na PCku alebo notase

syslik81
31. dec 2022

@viestta pise ze ma stary pc -ten dvd mechaniku ma

autor
31. dec 2022

@syslik81 ja ho nemam ale skusim sa spytat bratranca ten by mal mat.

syslik81
31. dec 2022

kuoit si externe dvd ak dvd nepozeravas je blbiost a skoda penazi .. za tu cenu ti to neaky znamy spravi .. al si zajdi do kniznice ak tam maju pc .. starsie laptopz mavaju tiez este dvd prehravac.. skus sa popytat znamych ..ak nie tak potom jedine ozaj kupit

niekto2hy
31. dec 2022

@syslik81 moze ju pripojit aj k ntb.

syslik81
31. dec 2022

@niekto2hy ale potrebuje to len na toto jedno dvd .. tak naco kupovat ked si moze skocit ku kamosovi.. dobre je si polozit otazku kolko x tu vec vyuzije a ci sa oplati kupit ... nieje jednouhsie sa popytat ci niekto nema a usetrit?

niekto2hy
31. dec 2022

@syslik81 citala si asi len poslednu vetu... ,,dalo by sa to nejako dokúpiť"

syslik81
31. dec 2022

@niekto2hy posledna veta je :Alebo dať DVD do starého počítača a v ňom to dať na USB? Dá sa to? takze ano citala som aj poslednu vetu .. a ak ty vies citat tak som napisala ano da ale je aj moznost vyuzit starsi pc .. cize ak uz nieje ina moznost .. takze sa ukludni a prestan ma oznacovat -ja som na rozdiel mod teba poradila na kazdu otazku uz je len na zakladatelke ako sa zariadi .. toto nieje diskusia -ale otazka-odpoved ..

niekto2hy
31. dec 2022

@syslik81 Ja som kludny,len tebe vadi externa mechanika...😎

syslik81
31. dec 2022

@niekto2hy nevadi mi .. mylis sa .. to skor chlap pod zenskym nickom na enskom for neznesie ked xena ma pravdu a este aj posledne slovo-takze kludne ma este raz oznac a zas napis daco"zmysluplne" aby som nenarusila tvoje uz aj dost plytke ego ... a ber to ako darcek k novemu roku