Asi ste videli uputavku ... ktovie, co to bude?
dvaja teplí sa budú predbiehať, ktorí je sprostejší...ako nič v zlom...ale ja som ani od jedného...nič normálne ešte nepočula.... 😝
kto tam vlastne bude? 😀
ja len dufam ze sa tam neuvidim, akurat ked sme tam stazovali tak sa hrali v nemocnici na doktorov,boli drzi a neslusni, cely stab, sedeli sme pri stole a jedli cez pauzu v bufete, a oni si tam sadi s kamerami ani bu ani mu nas tam zacali tocit a potom normalne vylacili, ani slovko...
Mimikyky - hej? A kde?
Leishmania - no thedaaaa ... tak potom daj vediet, ak sa nahodou uvidis.
Ja Paviela tiez nemusim ... sorry, ale za ziadnu celebritu ho nepovazujem ... je mi dost neprijemny.
aspoň bude sranda... 😀 😀 😀
my sa na tam druhom straaašne smejeme, keď uvádza non-stop šancu.... 😀
majcik---bola som s ním v modré z neba 😉
To si Tyyyy??? Jeeeeej, to som pozerala ... pripadal mi tam strasne dolezity ... och, ked ste vyberali topanky ...
No theda ... to je sranda ... napis nieco o tom viac, ak chces ... ako si to prezivala ten den a tak ...
majcik ,v téme Modré z neba 😉
čau mon 🙂
Aha ... idem kuk, dobre
ahojte,tak to som zvedava aj ja co to bude za blbost este toho Maria beriem,ten uz ma co to za sebou a tiez sa na nom rada zasmejem 😅
ale Paviel?
a pri Mariovi?ved oni su podla mna kazdy iny.
leishmania tak to som zvedava 😉
ja si to pozrem uz len z tej haluze dvaja tepli v akcii.... tolko tepla pokope 😉
marse 😅
a kedy to vlastne davaju?? Tak ma ta uputavka vždy ohuri, že si nevšimnem 😀
v pondelok okolo 21,20 sa mi mari ale opravte ma ak je to iny cas
Joj Mimikyky ja som to nevydela.Napíš dátum kedy sa to vysielalo a pozriem v archíve.Vedela som o tom a chcela som to vydiet len som nevedela kedy to ide. 😉 Ináč na tú reláciu sa teším.Ale práve preto,že vydiet dve bukvice po kope v jednom dome...no aby to nezačali dávat po 22 😀 😀
minkak aj ja som zvedava, len dufam ze sa tam neuvidim, maximalne tam totiz uvidim svoj unaveny zarazeny pohlad s kavou v ruke 😀
Leishmania pochopila som,že tušíč očom to bude.Tak napíš niečo či sa mi to oplatí vôbec zapnút. 😀 No vydela som Rochniaka dnes večer v smotánke.Toto je prípad vhodný pre psychiatra prisahám.No Mimikyky ty si sa dobre musela nanom bavyt. 😀 Jéžiš ale taký ludia sú strašne žartovný už tým ked len pusu otvoria ja sa už smejem 😀 😀 😀
babenky prosim vas,nam vypli telku,teda prijem sk kanalov,tak pozerame,co ide cez net,podla toho,co tu pisete,znie to zaujimavo,na ktorom kanali to je?????
Bude to na markíze v pondelok o 21.15 no asi bude sranda.Dve bukvice?.... 😕
dakujem, ani neviem o co ide,ale urcite ste ma dostali 😉
som fakt zvedava co ,,krochniak,, 😖 a ten druhy bukvicos vymyslia
martija tak si pozri dnesnu smotanku.....uvidis ako sa paviel predviedol.....to si teda urobil reklamu....
😀 😀 😀 ,že krochniak.
dobre pozrem minkak,to som teda zvedava,ale ako som spominala nemame telku,takze na nete to uz bude???
martija uz je to tam 😉
no super,dakujem minkak,tak rusim konicka a idem na markizu 😀
aj ja som dnes konecne videla uputavku a tesim sa na to, lebo tiez som z neho zomierala tusim kazdu sobotu ked uvadzal henten blazen tu non-stop sancu.. cely cas som sa rehotala jak diva 😀 😀
Aj ja som dnes videla Paviela v Smotanke ... je mi ho uprimne luto, suhlasim s vinkou - psychiater by mu snad pomohol...
vinka len som niekde na neete citala ze oni budu skusat rozne zmaestania ci co a den na to som paviela videla s tym stabom natacat v nemocnici....viac ti neviem povedat, lebo netusim co tam robili 😅
som zvedavá,lebo Paviela som mala tú česť 😀