Duplikát vodičského preukazu

anjelicek26
6. feb 2012

Zienky, neviete niektora, ci sa da vystavit duplikat aj v zastupeni? Podarilo sa mi stratit penazenku zo vsetkym, teda pas mam, ale to je asi tak vsetko. Sme v anglicku, aj ambasadu mame 300km daleko a ja potrebujem soferovat kazdy den. Je mozne, aby niekto isiel zo splnomocnenim na policiu a dal si vystavit na pockanie duplikat - myslim mama alebo sestra? Zvazujem isteze aj letiet na otocku na slovensko, ale s dvoma detmi + bez vodicaku mi nedaju ani auto na letisku - si to neviem dost dobre predstavit :( Ak niekto viete, skuste poradit, na webke som nenasla vobec nic :( Ani na tej z ambasady, ani na policii, ako postupovat.

sisaha
6. feb 2012

@anjelicek26 asi to nebude mozne, lebo oni ta potrebuju odfotit na novy doklad.. A tamojsia policia ti nemoze vystavit nejaky nahradny doklad (papierovy) do casu, kym si vybavis original?

anjelicek26
autor
6. feb 2012

@sisaha - to neviem, ja v marci idem na pohovor v nemecku a pochybujem, ze tam autopozicovna bude akceptovat mesiac stary nahradny doklad 😖 Ak poletim s detmi na slovensko, tak teraz v piatok, lebo mala ma prazdniny jaaaaj, to bude vesele, draheho porazi, ked mu to vecer poviem a tatina asi tiez, ked mu poviem, ze sa k nemu ideme na tyzden nastahovat 😖

elise
6. feb 2012

@anjelicek26 daj si vystaviť medzinárodný vodičák požiadaš cez mail a vyzdvihnuť si ho môžeš sama lebo to aj posielaju do zahraničia to ti bude zatial stačiť kým si vybaviš nový inak aj ambasáda môže vystaviť na požiadanie mailom náhradný-dočasný

sisaha
6. feb 2012

@anjelicek26 mozno sa este doklady mozu najst..(daj tomu tak 3 dni) - policajti by ta mali vyhladat, ak im to niekto prinesie

elise
6. feb 2012

@anjelicek26 v zahraničí ked to nahlásiš (mala by si lebo ak si tam mala bankomatove karty je to zle) tak ti vydá náhradný vodičák aj zahraničná policia aspon dočasne

anjelicek26
autor
6. feb 2012

@sisaha - ja mam na dokladoch slovensku adresu, to by nemali podla mna ziadnu spojitost so mnou. Kazdopadne tam dnes idem to nahlasit, tri dni som tomu dala, aj viac - tyzden. Dom som tri krat prevratila hore nohami.

sisaha
6. feb 2012

@anjelicek26 tiez som tak hladala. A nasla v mraznicke 🙂, alebo peniaze v koši..(mala nasla penazenku a papieriky sup do kosa). Pozri aj bundy vrecká - ak nosíš viacere -ci si nahodou nezalozila..Je to neprijemne, lebo doklady su doklady..