Duchovný pocit počas momentálnej situácie.

tajik
1. apr 2020

Máte niekto viac duchovny pocit v tejto situácii čo sa teraz deje všade okolo nás.myslim tým,že prežívate to tak akoby duchovné a nie nejako ekonomický.ze máte chuť doma počúvať Božie slovo,cítiť duchovný pokoj a vás to naplna.?neviem ako to mám ináč rozpisat...

mergimar
1. apr 2020

@tajik myslim, ze viaceri to takto prezivame...

sunny8
1. apr 2020

Mám duchovne pocity 😍 miesto strachu mám plno očakávaní nádeje viery trpezlivosti a vidím to pozitívne nič nebude také čierne ako sa to zdá byť. Práve v týchto chvíľach som sa ešte viac pozbierala a zažívam Božiu prítomnosť vo všetkom.. vidím Jeho krásu vo všetkom na čo sa pozriem. Vážim si viac veci .. mám sny s anjelmi čo mi naznačuje ochranu na každom kroku. Predtým som mávala nočné mory a tie sa stratili 😍

lenuliatko84
1. apr 2020

Ja nemam duchovne pocity

metuzalem
1. apr 2020

@tajik ja som praktizujuca veriaca, ale moje duchovne prezivanie tato situacia zatial neovplyvnila. Robim z domu a akurat ma stve, ze nemozem ist von, som tehotna nechcem riskovat. Bohu som doverovala vzdy, ci pred krizou alebo po nej. Ale ak ty mad potrebu vztah prehlbovat je to len dobre.

panelacikova
1. apr 2020

Ja odpočívam - aj psychicky, hlavne fyzicky, čerpám silu doma... Premýšľam nad tým, ako sa to všetko vyvinie, čo bude... Ale žeby som riešila nejaké duchovné postavičky, to nie... Dúfam a snažím sa veriť, že to bude do leta lepšie, ale mám veľké obavy. 🙂

tajik
autor
1. apr 2020

@sunny8 pripájam sa k tvojim pocitom

tajik
autor
1. apr 2020

@mergimar asi tak