Želám krásny deň. Dlhšiu dobu sa zaoberám myšlienkou navštíviť duchovného liečitela.. Na vyčistenie čakier a týchto podobnych záležitosti. Viete Sa podeliť O skúsenosti,, či odporučiť mi odborníka,, najlepšie Poprad,, okolie východ Slovenska.. Ďakujem Vám..
@oli18 môj zámer je ten, že chcem mať skúsenosť práve takúto, s takýmto liecitelom...nepotrebujem rady,, chcem túto skúsenosť
Každý hľadá v živote takú skúsenosť akú potrebuje a keď to tak zakladateľka cíti, tak nevidím dôvod ju posielať k psychológovi. Čakry a energetické telá, nemajú s psychológom nič spoločné a všetky problémy ktoré sa prejavujú na fyzickej úrovni či psychické alebo telesné, VŽDY pochádzajú z energetického tela, tam to vždy začína, takže liečiť a čistiť sa na úrovni energetickej je prvoradé a to najlepšie čo môže zakladateľka urobiť ak to tak cíti pre seba a svoje psychické a fyzické zdravie. Doporučiť nikoho neviem takže @veronikadan prepáč ak som nepísala k veci čo sa týka otázky, ale musela som zareagovať, lebo keď vidím odpovede tohoto typu chytá ma amok.
Držím palce aby si našla toho správneho 🙂
@lindushaliana držím si nadhľad a oli má svoj pohľad 🙂
@veronikadan určite, každý ho má 🙂
@veronikadan ak ti ide len o vyčistenie čakier, tak sú na to cvičenia, ktoré môžeš robiť aj sama. Či kung, Joga a iné techniky, ktoré s týmto pracujú sú absolútne najlepšia voľba, nikto to lepšie neurobí, než ty. Ak máš potrebu nejak celkovo sa duchovne posunúť a cítiš, že niekde je niekto, kto ti v tom môže pomôcť, tak si naňho počkaj. Stretneš ho celkom určite 🙂 To je moja skúsenosť 🙂
Za chvíľu sa ti sami nahlásia, len prečítajú tvoj príspevok. Ja by som ti skôr odporúčala navštíviť psychológa-psychoterapeuta, ktorý ti odborne poradí v tvojich problémoch. Čiakre ti síce nevyčistí, ale ak pôjdeš cez zdr. poisťovňu, tak ťa to nebude nič stáť, na rozdiel od liečiteľa.