Duchovia a zlá energia v dome, geopatogénne zóny

nicolas08
9. jan 2021

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či má niekto podobnú situáciu ako my.. Respektíve niečo obdobne a ako to riešil..
Pred 3 rokmi sme kúpili starší dom s veľkým pozemkom, rozhodli e sa ze si za ním ďalej postavíme dom. Nasťahovali sme minulý rok, bývame tu 6 mesiacov. Po 2 týždňoch bývania ako sme sa nasťahovali, bol to čas kedy sme zabetonovali vonkajšie terasy sa nám začali diať čudne veci. Muž sa v noci precitol na vykriky, odokrytie paplón, kroky.. Ja som cez deň počula z terasy zvonkohra ale my nič také nemáme, starší syn začal mávať bolesti žalúdka, únava, teploty asi 3 mesiace v kuse 37.4 podľa Dr všetky výsledky boli 100%ne, mladsi syn sa pravidelne o 23 zobudí a nechce zaspať. Všetci sme pociťovali únavu. Bolesti hlavy, modriny sa nám na nohach robili. Dali sme sa
2 x sme si dali vysvatit dom, soľ, vydymenie, sviečky. Nič nepomáhalo.. Prednedávnom sme sa na kontaktovali na psychotronicku spolocnost mali sme dat od slúžiť zafusnu omšu za všetky zo relé duše ktoré odišli na silnou smrťou..
Starý dom keď sme v no. Alebo ideme okolo aj po pozemku stále sa cítime unavení.. Záhadné nám začali dochnut mačky za 3 dní zdochli 4..
Poprosim ak mal niekto podobný zážitok co ste robili?

mogaa
9. jan 2021

predať, odsťahovať sa preč....

nicolas08
autor
9. jan 2021

@mogaa to nám povedali už 3ja..a niekto že treba vydržať že tu boli nejaké v daných časoch vykonávané rituály.. A dlhšie to bude trvať.. Ale my sme jak keby nás doskami niekto utlkol

monikamarmon
9. jan 2021

Ja by som brala nohy na plecia alebo bola v Kremnici....

lenka2813
9. jan 2021

@nicolas08 ja by som tiez asi domcek predala a odstahovala 😔

milanm_
9. jan 2021

Kedže ide o stary dom, dal by som si odmerať radón. Vid https://www.radonbb.sk/stavby.html

milanm_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bibina32
9. jan 2021

@nicolas08 skús napísať do skupiny duchovno, nadprirodzené

nicolas08
autor
9. jan 2021

Ja by chápala že starý dom.. ale my postavili nový 🤷‍♀️ stav zúfalý 🤦‍♀️

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nicolas08
autor
9. jan 2021

@bibina32 ďakujem, napísala som, uvidim

nicolas08
autor
9. jan 2021

@zazvorka87 modlíme sa, ruženec mame na rukách aj deti.. Skutočne už nevieme

kiki68
9. jan 2021

Odstahovat sa

gigie24
9. jan 2021

@nicolas08 Ja by som vyskúšala ešte pred presťahovaním bežný rituál ochrany ako robili naše babičky a to každý člen rodiny by mal piť čaj z čistca + do každého rohu v dome nastriekať sprej zo svätenej vody + potencovaný čistec (Stachys recta). Môžem vám ho zabezpečiť ak by ste ste mala záujem 😇. Pokojne si prečítajte na internete príbehy Stachys recta. A ak touto cestou ísť nechcete, tak sa presťahujte 😊.

nicolas08
autor
9. jan 2021

@gigie24 soľ, šalvia, cistec, limetky, kamene liečebné Zakopane.. snáď všetko odskusane

haanovajana
9. jan 2021

@nicolas08 asi by som predala ten dom,však by som sa tam bála aj späť a nie že ešte deti.Len aj predaj s domom môže byt ťažký.

nicolas08
autor
9. jan 2021

@haanovajana ved práve.. My tým pádom by sme. Museli predať starý dom na začiatku pozemku a aj novostavbu 🤷‍♀️

pupi2233
9. jan 2021

To je hrozné čítať nie to zažiť držím vám palce

goodidea
9. jan 2021

@nicolas08 a skúšali ste niekoho kto cíti vidí energie..hovorovo vidí duchov? Niekoho kto ma dobre recenzie?

kiki68
9. jan 2021

@nicolas08 no ja by som asi isla odtial aj keby mam byt v 1izbaku. Toto by som nedavala

nicolas08
autor
9. jan 2021

@goodidea áno skúšali liesitelov, vestcov, anjelské. Písmo psychotronika, knaza.. Zhodli sa na tom ze je tam toho mrte, že by sme aj chorvátske more zaplnili duchmi.. A po našou teraz je zakopaný 10 ročný chlapec ktorého kosou usmrtili.. Toľko informacii co už my. Mame v hlave a co zažívame 🤷‍♀️🤦‍♀️

lenka2813
9. jan 2021

@nicolas08 a to ste vedeli aj pred kupou, ze taketo veci sa tam diali a ze ten chlapec tam bol zakopany? 😕.. Uff toto by som ja nedala veru, neviem si to ani predstavit

goodidea
9. jan 2021

@nicolas08 hm niekoho skôr som myslel čo vie poslať dušu do svetla ( možno to niesu ani duše skôr fragmenty ..úlomky ..silná energia uvoľnená pri utrpení )

nicolas08
autor
9. jan 2021

@lenka2813 samozrejme ze nevedeli my kúpili starý dom s pozemkom a po čase si nový dom postavili, ani vo sne by nás toto nenapadlo.. Kroky sme počuli, ryncanie skla, synček vo vlasoch biele pierka mal s to my ozaj nič s perím nemáme doma, sviečka nám samovoľne zhasla, muž sa precitol na to ako mu niekto po nohe oleskol v noci, miestami chlad v dome nskutočný, kľúče sa nám hojdali samé. Od seba vo dverach.. A stavy také ze nám príde. Od žalúdka zle a až vygrgavam s prepáčením.. Dym v dome z cigariet cítiť občas a to sme na fajčiari..

nicolas08
autor
9. jan 2021

@goodidea boli sme aj u pána co tieto veci robí ten povedal ze. To sú veci ešte z roku 1760 ale. Kde je pravda? 🤷‍♀️

goodidea
9. jan 2021

@nicolas08 dobre a oni vám poskytli nejaké riešenie vašej situácie?

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nicolas08
autor
9. jan 2021

@noelosopius
@noelosopius my tu nergiu zlu cítime aj vonku hlavne, zyvame ťažko od žalúdka.. Unava

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz