Ahojte,
môžete mi poradiť, medzi ktorými potravinárskymi slovenskými a rakúskymi výrobkami je najväčší rozdeľ v kvalite podľa Vašich skúsenosti (okrem tých, ktoré uviedlo Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR ?
Vopred ďakujem za odpoveď a prajem Vám pekný deň! 🙂
Ahoj Dominika, a môžeš mi napísať konkrétne značky výrobkov? Ďakujem a pozdravujem!
@paulina7 mimo spomenuteho vyssie aj korenie (rozne), tvrde syry (kupujeme vlastnu znacku v Spare) a kava. Kupujem tam aj maslove keksiky, ktore su naozaj z masla (nie z palmoveho oleja). Pizza Ristorante je o poznanie kvalitnejsia, ked ju zriedkavo kupime...ale ako polotovar sem tam kupujeme inu znacku pizze, ale nazov si uz nespomeniem, poznam ju podla krabice a ta je super.
@simsalabim v podstate komplet všetko..sme tu ako konečná odpadová stanica,
Praktický vo všetkom. Hlavne som si všimla, že v zahraničných produktoch sa vyskytuje oveľa menej emulgatorov. Je to sakr rozdiel a cítiť to aj na jazyku.
Napr čokolády nechutia maslovito a neobsahujú glukozovy sirup. Prášky na pranie stačí mi na jedno pranie len poľka odmerky lebo sú dosť intenzívne čo sa týka čistenia aj vône.
Ďalej mliečne produkty...
@paulina7 prachy na pranie,mäsové výrobky,mliečne výrobky a sladkosti