Duálna kvalita potravín - Slovensko a Rakúsko

paulina7
20. okt 2017

Ahojte,

môžete mi poradiť, medzi ktorými potravinárskymi slovenskými a rakúskymi výrobkami je najväčší rozdeľ v kvalite podľa Vašich skúsenosti (okrem tých, ktoré uviedlo Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR ?
Vopred ďakujem za odpoveď a prajem Vám pekný deň! 🙂

dominika6
20. okt 2017

@paulina7 prachy na pranie,mäsové výrobky,mliečne výrobky a sladkosti

paulina7
autor
20. okt 2017

Ahoj Dominika, a môžeš mi napísať konkrétne značky výrobkov? Ďakujem a pozdravujem!

dominika6
20. okt 2017

@paulina7 z prachov na pranie ariel,persil
čokolády určite kinder,všetkého druhu..aj milka..tie chute sú lepšie a výraznejšie..
šunky neviem názov ani druh.

simsalabim
20. okt 2017

@paulina7 mimo spomenuteho vyssie aj korenie (rozne), tvrde syry (kupujeme vlastnu znacku v Spare) a kava. Kupujem tam aj maslove keksiky, ktore su naozaj z masla (nie z palmoveho oleja). Pizza Ristorante je o poznanie kvalitnejsia, ked ju zriedkavo kupime...ale ako polotovar sem tam kupujeme inu znacku pizze, ale nazov si uz nespomeniem, poznam ju podla krabice a ta je super.

dominika6
20. okt 2017

@simsalabim v podstate komplet všetko..sme tu ako konečná odpadová stanica,

lapersefona
23. okt 2017

Praktický vo všetkom. Hlavne som si všimla, že v zahraničných produktoch sa vyskytuje oveľa menej emulgatorov. Je to sakr rozdiel a cítiť to aj na jazyku.

Napr čokolády nechutia maslovito a neobsahujú glukozovy sirup. Prášky na pranie stačí mi na jedno pranie len poľka odmerky lebo sú dosť intenzívne čo sa týka čistenia aj vône.

Ďalej mliečne produkty...