Drzé správanie policajtov k dcére a jej kamarátovi

hanna998
1. mar 2021

Ahojte, chcela by som sa opýtať či je podľa vás normálne takéto správanie policajtov k deťom: Moja dcéra dnes išla ku babke nakúpiť jej potraviny a tak jej pomôcť, dcéra má 15. Lenze je to síce v jednom meste ale asi hodina od nášho domu. Keď už mala ísť domov prišlo jej zle necítila sa dobre, pretože mala menštruačné kŕče. Jej kamarát, ktorý býva blízko babkinho domu sa ponúkol že ju odvezie na elektrickej kolobežke.(Terajšie večere sú chladné a dcéra bola slabo oblečená, myslela si, ze príde domov skôr). Tak jej kamarát (16 rokov) ju teda zobral na kolobežke, no a okolo išli policajti a ich zastavili a na chlapca si pekne pokričali. Nie že by to pekne vraveli, aby nechodili dvaja na kolobežke, ale oni na neho doslova kričali. Chlapec im aj povedal, že moja dcéra sa necíti dobre, lenže páni džentlmeni sa o to nestarali🙂. Tak aspoň zo slušnosti k dievčaťu, by mohli byť trošku zhovievavejsi. Myslíte si že takéto správanie k deťom je normálne ? Aj keď síce urobili priestupok, mohli im to povedať krajšie a nie na nich vrieskat.

janai1
1. mar 2021

Určite by som neverila tomu, že policajti na nich kričali bez dôvodu

klarissa25
1. mar 2021

Bola si pri tom?vies ze kricali? Uplne zbytocna diskusia

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzi364
1. mar 2021

Ako keby ste nemali nikdy 15 🤦‍♀️🤣.

leuchtturm
1. mar 2021

ty si pocula jednu verziu, ale k objektivite patri aj verzia druhej strany. Svojej dcere vysvetlite, ze dvaja sa nemaju vozit na elektrickej kolobezke a uz vobec nie, ked je jej zle.

xxx23
1. mar 2021

Pozrite sa z druheho uhla co by ste robili keby vbehli niekomu pod kolesa vozidla... nemyslim si ze policajti na nich kricali...

babovka2321
1. mar 2021

Kludne mohli aj pokutu dostat a vy sa tu rozculujete pre "krik"... Nemali ich policajti nahodou pochvalit?

luccija
1. mar 2021

@hanna998 určite nemali helmu, asi išli už po tme...rodičia su vždy zaslepení voči svojim deťom😊

solange7
1. mar 2021

@hanna998 elektrokolobezka moze ist aj rychlostou 35km/h. Je nezodpovedne a velmi nebezpecne sa na nej vozit vo dvojici. Ak uz policajt na mladika direktivnejsie hovoril, tak urcite nie bez dovodu. A ked uz ide o menstruacne krce tvojej dcery, o co sa mali "pani dzentlmeni" postarat? Podat jej panadol femina?

syslik81
1. mar 2021

osobne by som na dceru nakricala .. vies co sa vsetko mohlo stat sa ani policajtom necudujem.. plus neverim ze 16 rocny a 15 rocna boli na nich slusny .. puberta robi svoje ... bud rada ze mas doma dceru zdravu a nezoskrabuju ju spod kolies auta ... nemala mobil? nemohla zavolat a isla by si jej naproti alebo na aute etc???

loliki
1. mar 2021

@hanna998 Ak mám doma 15r dcéru s meštr. kŕčmi, tak ju nepošlem na nákup a na hodinovú cestu k babke cez mesto počas lockdownu, aby sa vozila s kamarátom na el. kolobežke. A ešte sa sťažovať na MK na policajtov! Nie ste trošku čudná?

hors
1. mar 2021

Toto je slovo proti slovu .Ja by som rada pocula aj pohlad policie.Ty si tam nebola ako vies ako to bolo ?
Ja nezastavam ani policajtov ani chlapca ani dceru tvoju ani nikoho .Ale zbytocne zakladas temu ,ked si pri tom nebola a vsetko su len slova co si pocula od deti.Skor sa pozastav na tom preco si dceru pustila ist na nakup ked vies ,že ma problemi s menštruáciu.

nominativ
1. mar 2021

Ježiš no. Tak dostali sprda od policajtov (za priestupok). Ok, v 15 sme väčšina robili capiny, problém je, že dnes už je každy nedotknuteľný a obaja div že ku psychiatrom nepotrebujú ísť.

hanna998
autor
1. mar 2021

Ďakujem za všetky vyjadrenia, slusne som sa opýtala na názor, nemuseli byť niektoré odpovede až tak prehnane. Neviete aká je situácia so starými rodičmi keďže babka žije sama a treba jej pomôcť a ja chodím do práce od rána do večera. Dcéra nepredpokladal že dostane menstruaciu, mala mať až o týždeň neskôr. A mám ja svoje priateľky, ktoré majú Deti v mojom veku a v našom meste tiež sa sťažovali na policajtov, lenže to bolo už čo sa týkalo alkoholu. Ja som nemala ísť ako po dcéru, nemám vodičák. Ona chodi domov pešo, a išli po cyklistickom chodníku celý čas, nemali ako vbehnut pod auto keďže je ďalej od hlavnej cesty. Ale ďakujem za všetky odpovede aj názory 😊

nominativ
1. mar 2021

@hanna998 nech nie sme len negatívni - ono je super, že má v tebe dcéra v tomto podporu, že ju pochopíš, vypočujes a podobne. Ja by som jej asi vynadala. Ale neotacala by som to na policajtov, nevieš, či niekoho nedávno nezoškrabavali z cesty, kôli takémuto niečomu. 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka2501
2. mar 2021

mne by dcera zavolala, ze sa neciti dobre, a prisla by som pre nu. urcite by som ju nenechala ist na kolobezke a este dvoch...

beronsche
2. mar 2021

Mne sa paci, ako nech ktokolvek, cokolvek na kona napise, hned sa zbehne krdel dokonalych zien, ktore spochybnuju, ze sa situacia stala tak, ako bola opisana..

Ano, verim, ze policajti na nich nakricali. Aj medzi policajtami sa najdu zakomplexovani kreteni, ktori si nieco potrebuju dokazovat.. A?
Chces sa len uistit, ze mas pravdu a policajti konali neprofesionalne? Lebo s takouto staznostou mozes ist tak na lamparen...

Na druhej strane, dvaja na el. kolobezke je pekne nezodpovedny pocin. Tieto srandicky su pomerne rychle, pokojne to mohlo skoncit aj neprijemnym urazom..

mogaa
2. mar 2021

@hanna998 prepáč miesto toho aby si ďakovala policajtom že zabránili aby sa tvojmu dieťaťu(ktorému bolo zle)niečo stalo tak riešiš že na nich policajti nakričali.....2pubertiaci na elektickej kolobežke, z toho 1je zle - jasne že sa mohli zrúbať (hlavne tvoja dcéra ktorej bolo zle) a dolámať, rozbiť si hlavu, padnúť pod auto......Nechápem vôbec matku že jej príde normálne že jej 15ročná dcéra ktorej je zle sa vozí s kamošom na kolobežke.....

mariet24
2. mar 2021

@hanna998 ako môžeš byť rada, že im vynadali.... Nech si trošku uvedomia čo robia, mladí nepredpokladajú rizika... Môj muž je policajt a poviem ti, keď musel rodičom oznámiť že ich 18 ročný syn sa utopil tak sme si spolu doma poplakali...

malva123
3. mar 2021

@hanna998 pekna rozpravka...skoro by jej dospely clovek aj uveril.

mpg
11. mar 2021

@hanna998 Policajti sú nato, aby priestupky riešili a za takýto priestupok mohli dať aj pokutu, nielen upozornenie zvýšeným hlasom. na cestách by sa obzvlášť mali dodržiavať pravidlá, aby nedochádzalo k úrazom a viezť dievča v takom stave, tam mohlo dôjsť k všeličomu (mohlo sa aj jej niečo stáť). Tu je zaujímavé to, že rodičom dieťaťa to pripadá akoby sa nič nestalo a oni ako prví nenapomínajú deti, aby dodržiavali pravidlá, ale ešte sú nespokojní, keď to niekto musí urobiť za nich.

sim_mi
11. mar 2021

Len neucme nase deti to, ze policajti su ti zli a deticky svate 🙏 vrieska ucitel, matky sa stazuju. Vrieska policajt, stazuju sa zas a neriesia, ci nie je chyba u dietata. Skusme sa zamysliet, aku generaciu si vychovame 🤷‍♀️

erik757hd
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erik757hd
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erik757hd
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erik757hd
Autor odpoveď zmazal
Zobraz