Drzé cudzie deti

tina187
27. dec 2017

Ahojte prosím máme tu v okolí 3 deti ktoré môžu byť vo veku 8-12 rokov sú drzé všetkým nadávajú hučia, urážajú cudzích ľudí, fajčia cigarety, proste bez žiadnej výchovy. Najradšej by som ich zbila až do modra ale problémy si robiť nechcem. Mali ste niekedy podobný problém? Ako ste to riešili? Poprípade ako by ste sa vy zachovali?

ukulela
27. dec 2017

ak obtazuju ludi, robia vytrznosti, fajcia, prip aj piju alkohol, mozes zavolat mestsku policiu ... inac zbit cidzie dieta teda ozaj neodporucam ...

tina187
autor
27. dec 2017

@ukulela vsak to že problémy si narobiť nechcem . Ďakujem za typ s tou mestskou políciou keď budú najbližšie na ihrisku asi to hneď urobím sice má poslu asi kade ľahšie ale za pokus to stoji

mondolina
27. dec 2017

@tina187
kto ta posle kade lahsie?

tina187
autor
27. dec 2017

@mondolina polícia oni vedia dávať len papuče a pokuty za psie hovienka ale ostatné neriešia 🙂

mondolina
27. dec 2017

@tina187
Dakujem ti velmi pekne, som mestska policajtka a je mi luto ze mas taky nazor. Ked nemas doveru v policiu tak si to skus vyriesit sama. Neviem si predstavit vo svojej praci, ze by som odmietla riesit hocijake oznamenie.Prajem pekny vecer.

tina187
autor
27. dec 2017

@mondolina možno ty taká nie si ale už veľa krát sme volali mestských na fetakov čo sedeli počas dňa a detskom ihrisku a robili bordel uracili sa prísť po 3. telefonáte . Ale za tvoj prístup ťa uznávam treba takých viac policajtov 🙂

mondolina
27. dec 2017

@tina187
nebudem si nikoho zastavat, ale neda sa prist hned a zaraz, ked su napr. na inom pripade. neviem ako to bolo, v takom pripade sa treba stazovat u ich nadriadených.mas taku moznost

tina187
autor
27. dec 2017

@mondolina ďakujem za tip 🙂 a no bohužiaľ mám s políciou celkovo zlé skúsenosti ☹

mondolina
27. dec 2017

@tina187
tak to ma mrzi.

sivypegas
28. dec 2017

@mondolina policia na SK aj vie robit ine ako len stat na este a vyberat prasule???

deti95060810
28. dec 2017

@mondolina neurážaj sa hneď.... kde žiješ.... Však ľudia sú rôzny aj policajti sú len ľudia a tiež sú aj takí aj onakí....
ale aj tak by som to riešila cez políciu...inak to asi nejde....

mondolina
28. dec 2017

@sivypegas
zovseobecnovanie a hlavne znehodnocovanie niekoho prace, svedci o istej miere urovne.
Nebudem sa s tebou hadat o tom co robime alebo nerobime.
@deti95060810 ano s tym suhlasim, tak ako v kazdom povolani nielen v policajnom, su taki aj onaki, ja som nikdy nic neodflakla a urcite nevyberam len prasule, dokonca pokuty davam len minimalne.

janette321
28. dec 2017

Volat policiu vzdy . Ak to bude opakovane riesi to socialka cez rodicov a detsky kurator . Je tam potom nad detmi dohlad musia sa chodit s rodicmi hlasit a kurator si pyta posudky z policie zo skoly o tom ako sa deti potom spravaju. Ak bude stale problem riesi sa to aj tym ze beru deti do ,, polepsovne ,, ak si s nimi rodicia nevedia poradit ....