Ahojte prosím máme tu v okolí 3 deti ktoré môžu byť vo veku 8-12 rokov sú drzé všetkým nadávajú hučia, urážajú cudzích ľudí, fajčia cigarety, proste bez žiadnej výchovy. Najradšej by som ich zbila až do modra ale problémy si robiť nechcem. Mali ste niekedy podobný problém? Ako ste to riešili? Poprípade ako by ste sa vy zachovali?
@mondolina neurážaj sa hneď.... kde žiješ.... Však ľudia sú rôzny aj policajti sú len ľudia a tiež sú aj takí aj onakí....
ale aj tak by som to riešila cez políciu...inak to asi nejde....
@sivypegas
zovseobecnovanie a hlavne znehodnocovanie niekoho prace, svedci o istej miere urovne.
Nebudem sa s tebou hadat o tom co robime alebo nerobime.
@deti95060810 ano s tym suhlasim, tak ako v kazdom povolani nielen v policajnom, su taki aj onaki, ja som nikdy nic neodflakla a urcite nevyberam len prasule, dokonca pokuty davam len minimalne.
Volat policiu vzdy . Ak to bude opakovane riesi to socialka cez rodicov a detsky kurator . Je tam potom nad detmi dohlad musia sa chodit s rodicmi hlasit a kurator si pyta posudky z policie zo skoly o tom ako sa deti potom spravaju. Ak bude stale problem riesi sa to aj tym ze beru deti do ,, polepsovne ,, ak si s nimi rodicia nevedia poradit ....
ak obtazuju ludi, robia vytrznosti, fajcia, prip aj piju alkohol, mozes zavolat mestsku policiu ... inac zbit cidzie dieta teda ozaj neodporucam ...