Drobčekovo

ema229
1. mar 2023

Ahojte, máte niekto skúsenosť s touto stránkou? Ďakujem

jazula
1. mar 2023

Ja som od nich nedávno objednavala. Veci prišli veľmi rýchlo, prišlo to, čo som si objednala (vzor a velkost). Akurát som bola trochu sklamaná kvalitou tovaru, trčali nitky, úplne tenučký material, turecká výroba. Už od nich asi objednávať nebudem.

zuzka1_zuzka1
1. mar 2023

Ja už som tiež objednala a presne, dosť nízka kvalita...

jaond19
1. mar 2023

Šmejdy, ako veci poobjednavane z dakych cinskych stranok a predavane ako daky skvely tovar.

romikk22
1. mar 2023

Ahoj nízka kvalita oblečenia treba s tým rátať za tie peniaze a par krát mi prišlo to co som chcela a par krát poslali velkostne úplne iné veci

lilyianka
1. mar 2023

@ema229 mam rovnaký názor ako nado mnou. Kvalita nič moc

alexka89
2. mar 2023

Panebože táto stránka stále funguje už ju nezrušili?...veď to je čisto podvod a stránka...už bola viac x riešená na FB...aj ja som objednávala asi 4roky dozadu napísali že objednávku majú spracovanú pýtali adresu a továr nikde

7nikussska7
9. máj 2023

@ema229 ja mám také nervy na nich. Poslala som peniaze (kúpené boli dva sety) po dvoch týždňoch bol doručený len jeden set a aj to o 3 čísla väčší...druhý set nikde..peniaze nikde ... Žiadna odozva na správy a volania...absolútne neodporúčam a ani sama neviem ako to už s nimi riešiť. 😏

rebeka2711
5. jún 2023

Dobrý deň, neodporúčam, 2 týždne prešli a tovar nikde, samozrejme som to zaplatila... Pani ma zavádza a posiela nepravé podacie číslo... Som sklamana!!!

tanika1367
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tanika1367
11. okt 2023

Prvý krát v roku 2021 mi prišiel objednaný tovar v poriadku. Nakoľko som jej dôverovala a mala s ňou pozitívnu skúsenosť poslednú objednávku som jej zaplatila vopred na účet. Ale to bola chyba!!! Čakám 2 týždne ani tovar ani peniaze. Tiež ma zavádzala, poslala mi zlé podacie číslo. Tak som jej napísala, že stornujem objednávku, nech mi vráti peniaze. Zas sa týždeň nič nedialo. Ubehli 3 týždne. Až keď som jej napísala v komentároch na FB že podvádza, tak mi peniaze poslala spať na účet. Samozrejme komentáre vymazala. A platba mi nabehla hneď na druhý deň!!!! Neplaťte jej vopred!!! Ďakujem za takéto nervy. Ide o princíp, keď toto urobí 100 mamičkám tak má čisté peniaze. Aj komunikácia sa mi nepozdávala, písala bez diakritiky a zle sklonovala, asi zamestnáva cudzincov.

katkamatis88
26. nov 2023

@ema229 Vôbec neodporúčam... objednala som súpravu prišla mi úplne iná farba..nechala som si ju ale napriek tomu som objednala ešte raz ale.ru farby ktorú som chcela...opäť mi prišla ale ze úplne iná s béžovej mi prišla cervena suprava iná aj vzor u som bola strašne nahnevaná absolútne nespokojná a po viac ako mesiaci co som čakal na tu súpravu ktorú som chcela mi poslali peniaze nemala som nato nervy. Už viac od nich neobjednávam a to nehovorím o kvalite.. takže moja skúsenosť bola katastrofa...

petulda333
26. nov 2023

@7nikussska7 nikdy nevyriesis. Ja som dopadla takisto. No nakoniec som ich nahlasila na danovy a soi

adka060
5. mar 2024

Mna už zablokovali keď som napísala komentár , majú napísané tovar do 24h odosielajú a týždňa a nič neprišlo .. komunikácia 0 bodov
Ak by ste mala niektorá balík od nich s ich menom napíšte meno, budem to riešiť 😉

adka060
5. mar 2024

@petulda333 a čo vám na to povedali na daňovom a soi?

petulda333
5. mar 2024

@adka060 nic,len mi odpisali,ze prijali staznost a vysetruju to,ale o vysledku ma informovat nemozu. No srejme im zistili nieco,lebo potom pisali na svoju stranku nejake staznosti,ze mali kontrolu a tak,ale mozu si za to sami

adka060
5. mar 2024

@petulda333 ak by ste mi poradili kde konkrétne ste písali nejaký mail budem rada a napíšem aj ja

adka060
5. mar 2024

@petulda333 ale veľmi dobre že vás nemôže informovať o výsledku🙈 mna už na stránke blokli ani správy nemôžem poslať

petulda333
5. mar 2024

@adka060 fuuu,ja som to riesila uz davno. Googlila som meil na soi a danovy som pisala na ten ktory je najblizsi k ich ,,obchodu,, mna blokli hned,pritom sa to dalo poriesit,bola som ochotna ale oklamali ma o veci aj peniaze

adka060
5. mar 2024

@
@petulda333 už som googlila aj ja a našla som 🙂

petulda333
5. mar 2024

@adka060 drzim palce.

schumianca
23. sep 2024

No baby, aj ja som nalete
la....už predtým som asi 4 x objednávala a vždy všetko prebehlo bez problemov.Teraz mi poslali zle podacie čislo ked dlho nič nechodilo.Ešte napísali že sa na to pozrú a od vtedy nič, nereagujú....Podarilo sa dakomu dostať od nich späť peniaze alebo aspoň tovar?

simona74
12. okt 2024

@schumianca podobne nemam nic