Čo si myslíte o dredoch v tejto dobe?
Zvykli sa mi veľmi páčiť. No keď som ich (pseudodredy) videla na moderátorke v teleráne, prestala som vnímať tento štýl ako niečo výnimočné.
Zaujímalo by ma, či to vidíte podobne.
ja by som nechcela, ale kolegyna ma a jej to sedi
strašne sa mi to nepáči až sa mi to hnusí a podľa mňa škoda si niečo také dávať keď na to potrebuješ mať vlastné husté vlasy, za čo by som ja s tenkými dala neviem čo a určite ich tak nesprznila 🙂
Nepáči sa mi to. Je to otrasné. Tak ako na žene tak aj na chlapovi....
Kvôli jednej moderátorke? Ja som vonku za posledný rok videla tak maximálne 3 ľudí s dredami, a to bývam v Bratislave, takže rozhodne to nie je niečo bežné. Keď to porovnám s inými trendami, napríklad septum ring, to má už pomaly každý druhý človek.
Dredy sa musia hodiť. Ja som videla za život možno 3-4 ľudí, ktorým podľa mňa naozaj pristali, ostatní vypadali hrozne. Ale za bežné ich určite nepovažujem.
Mne sa to nepáči. Pôsobí to na mňa humusacky..
Dredy v žiadnej dobe 🙄
Mne to pride hnusne a nehygienicke.Ved to si ani vlasy nevies poriadne umyt.
Dredy boli "wau" pred cca 30 rokmi. A už ani vtedy som nechápala, ako sa to môže niekomu páčiť.
vizuálne sa mi to páči ale nedala by som si to z hyg. hľadiska.
Dredy patria k cernosskej kulture, viacmenej pre chlapov. Belosky - zeny s dredmi su smrrrt. 🤑 Otrasne.
Pacia sa mi. Ale o dredy sa treba velmi, velmi start. Odrastene neposobia dobre.
dredy su super, najlepší učes pre mňa. nemam žiadne starosti s tým. samozrejme musís vedieť co a ako..
Nepáčia sa mi, ani sa mi nikdy nepáčili.