Dredy v dnešnej dobe

20. júl 2023

Čo si myslíte o dredoch v tejto dobe?

Zvykli sa mi veľmi páčiť. No keď som ich (pseudodredy) videla na moderátorke v teleráne, prestala som vnímať tento štýl ako niečo výnimočné.
Zaujímalo by ma, či to vidíte podobne.

thereisabear
20. júl 2023

Nepáčia sa mi, ani sa mi nikdy nepáčili.

cookie29
20. júl 2023

ja by som nechcela, ale kolegyna ma a jej to sedi

mladena
20. júl 2023

strašne sa mi to nepáči až sa mi to hnusí a podľa mňa škoda si niečo také dávať keď na to potrebuješ mať vlastné husté vlasy, za čo by som ja s tenkými dala neviem čo a určite ich tak nesprznila 🙂

lenusa3
20. júl 2023

Nepáči sa mi to. Je to otrasné. Tak ako na žene tak aj na chlapovi....

cosmic_origin
20. júl 2023

Kvôli jednej moderátorke? Ja som vonku za posledný rok videla tak maximálne 3 ľudí s dredami, a to bývam v Bratislave, takže rozhodne to nie je niečo bežné. Keď to porovnám s inými trendami, napríklad septum ring, to má už pomaly každý druhý človek.

kristiii
21. júl 2023

Dredy sa musia hodiť. Ja som videla za život možno 3-4 ľudí, ktorým podľa mňa naozaj pristali, ostatní vypadali hrozne. Ale za bežné ich určite nepovažujem.

laila22
21. júl 2023

Mne sa to nepáči. Pôsobí to na mňa humusacky..

jesenzima
21. júl 2023

Dredy v žiadnej dobe 🙄

lulu0123
21. júl 2023

Mne to pride hnusne a nehygienicke.Ved to si ani vlasy nevies poriadne umyt.

h2
21. júl 2023

Dredy boli "wau" pred cca 30 rokmi. A už ani vtedy som nechápala, ako sa to môže niekomu páčiť.

kvetinka75
21. júl 2023

vizuálne sa mi to páči ale nedala by som si to z hyg. hľadiska.

kornelies
21. júl 2023

Dredy patria k cernosskej kulture, viacmenej pre chlapov. Belosky - zeny s dredmi su smrrrt. 🤑 Otrasne.

beata_k
21. júl 2023

@lulu0123 Normalne sa umyvaju. To len hippisacke socky ich maju neupravene.

beata_k
21. júl 2023

Pacia sa mi. Ale o dredy sa treba velmi, velmi start. Odrastene neposobia dobre.

marse
21. júl 2023

dredy su super, najlepší učes pre mňa. nemam žiadne starosti s tým. samozrejme musís vedieť co a ako..